Sport arbitrázs? Kinek mi a véleménye/tapasztalata róla?
Ha úgy gondolod, hogy ez a kánaán és pofonegyszerű pénzkereseti módszer, akkor csalódni fogsz.
A hiedelemmel ellentétben van benne kockázat.
Én is ismerek pár sport arbitrázzsal foglalkozó oldalt ezen kívül is, amire én utaltam. Mindegyiket végig rágtam oda-vissza, hetekig próbálgattam, végül elkezdtem vele élesben dolgozni. És ez alapján, a saját tapasztalatok alapján született meg az az oldal, amit említettem. Megpróbáltam egy helyre és főleg magyarul összegyűjteni a hozzávalókat. Ha elolvasod, csak a valóságot kapod. Az eredményben is, a nehézségekben is.
Valóban van benne kockázat, ahogy 07:46 írja, de nem a rendszer, hanem a fogadó figyelmetlensége ez a kockázati tényező.
07.11: A kérdés az, hogy mi a sok pénz? Az a sok pénz, ha valaki hetente/naponta elveszít pár ezer, tízezer forintot, vagy az, ha a rendelkezésére álló pénzzel egyszerre kezd el fogadni, ráadásul rizikó mentesen?
Az utántöltésre is van olyan lehetőség, aminek nincsen költsége, de van jobb megoldás is ennek kiküszöbölésére. Mégpedig az, hogy olyan módon kell végezni ezt a dolgot, hogy csak nagyon ritkán kelljen pénzt mozgatni. Ez sem a költség, hanem az idő faktor miatt szükséges, mert az viszont nagyon lényeges.
Nem meggyőzni szeretnélek, mert nekem nem lényeg, hogy te foglalkozol-e majd vele. Kérdeztél valamit, válaszoltam. Egy dolog viszont biztos. Úgy nem lehet ebben (sem) korrekt véleményt mondani, hogy valaki nem próbálta. Ha jól olvasom, akkor rajtam kívül az eddigi hozzászólók addig jutottak, hogy olvastak róla, nézegették, gondolkodtak rajta és abban maradtak magukkal, hogy... ezt nem érdemes vagy nem lehet csinálni eredményesen. Nem bántani akarom őket, mert nekem is van olyan ismerősöm, akit még le is beszélnék róla, mert tudom, hogy nem neki való. Viszont olyat senki nem írt, hogy: "Foglalkoztam az arbitrázs sportfogadással, ne kezdd el, mert vesztettem vele!" Szerintem ilyen embert nem is fogsz találni. Az más kérdés, hogy a nyeremény nagyságában kinek mennyi az, ami elegendő. Nekem az az összeg, amit az első hozzászólásomban írtam, megfelel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!