Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kinek mi a tapasztalata az...

Kinek mi a tapasztalata az Ebay proctectionnal?

Figyelt kérdés

A kérdés adott, amire kíváncsi vagyok:

Tényleg vissza-e fizetik az árát a meg nem érkezett terméknek

stb:..

Volt-e már példa valakinek családtagoknál, ismerősöknél, barátoknál,

miként megy ez az egész?

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! :)

2012. nov. 13. 20:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, nekem visszafizették és egyszer páromnak is. Egyszerűen nyitni kell egy case-t (resolve a problem) még 45 napon belül, mert utána már nem lehet. Persze előtte érdemes levelezgetni az eladóval, szólni neki, hogy mi a helyzet, mert én főleg a magyar postásokra gyanakodom. De annyira nem szeretik az eladók a negatívot, hogy még utólag is kifizeti maga az eladó ha már negatívot adtunk, és kéri, hogy vonjuk vissza. Furcsa mód az apróságok, 1 dolláros cuccok mindig megérkeznek, csak néha a nagyobb dolgok nem, de kb 80-ból egy nem jön meg. És én úgy gondolom, ott is a magyar posta lehet a hibás, nem az eladó. Amúgy Kínából előfordul, hogy 30-40 nap alatt ér ide a cucc, tehát 30 napot mindenképp illik megvárni.
2012. nov. 13. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:

jó.

140.000 forintot kaptam vissza 2010-ben

pedig már a repjegyet néztem Athénba, mert egy retek prszt átvert...

2012. nov. 13. 21:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors, korrekt válaszokat!:)
2012. nov. 13. 21:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Nagyon jo!

Kinabol erkezo cucc 30napon tul sem erkezett.

Email elkuldve eladonak, email visszajon, hogy elado mar nem regisztralt tag.

Email elkuldve eBaynek, hgoy cucc sehol, elado eltunt.

Kb. 3 napon belul a penz visszakerult a szamlamra.

Masfel honap mulva a cucc megerkezett :)))

2012. nov. 16. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!