Van vkinek tapasztalata a PandaStart-al kapcsolatban?
Nem volt rossz elgondolás. olyan, mintha te megkérnél több tízezer embert, hogy kattintsanak már a weboldaladon lévő Adsense hirdetésre, aztán majd osztoztok a bevételen. Te degeszre keresed magad, az összeg másik fele viszont szétosztva annyira csekély, hogy senki nem fog emiatt vállalkozóvá válni( merthogy kell a számlaképesség), feljelenteni sem ilyen kevés összeg miatt (van egész 34 pontom-azért csak ennyi, mert ciki lett volna ismerősöket beszervezni, és örülök is, hogy nem égettem magam ezzel).
Szóval az a pár ember, aki a legelején hülyítette a többit, azok egész szépen fognak keresni. De szerintem nem sokáig, mert a hirdetőknek is csak leesik előbb-utóbb, hogy a kattintgatók nagy része csak a pontokért kattintgat, és nem valós érdeklődő.
Bár kezdő cégnek éppen ideális módszer, hogy megismertessék magukat az emberekkel.
Ezért írtam, hogy a Csatlós Csaba-ha másért nem is-már csupán az ötlet kidolgozásáért megérdemli azt a pár milliót. Szerintem nem keveset dolgozott az ügyön, mi pedig csak magunkra vessünk, amiért nem számoltunk egy kicsit utána a dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!