Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 16 éves vagyok, nagyon érdekel...

16 éves vagyok, nagyon érdekel a tőzsdézés, de a netes leírásokat nem mindig értem. Segítene valaki?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy még nem tőzsdézhetek, de valahol azt hallottam, hogy más nevén igen (félreértés ne essék, nem akarom anyám pénzét eltőzsdézni... nem is, mert az enyémet, az ő nevén). De nem értek semmit. Valaki privátban nem foglalkozna velem, bitte? Nagyon érdekelne, de azért egy ilyen 120 ezres tanfolyamnak nem biztos, hogy örülnének itthon.

Előre is köszi!

2009. aug. 21. 17:37
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

www.saldo.hu

Van rengeteg kiskönyvük ami érthetően elmagyarázza az egészet. Kb. 600-800 Forint egy, és otthon tök könnyen megtanulhatod.

De, mielőtt a tőzsdézés tanulásához akarnál hozzáfogni, először meg kell tanulni fogalmakat. Pl. váltó, iktatás, faktoring, szja, ptk, forfetírozás, áfa érték, vám, tb, cashflow, joint-venture stb.

Szívesen segitek neked, írj ide: egon.csomai@yahoo.com

2009. aug. 29. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!