Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy tudnék szerezni 16. 000...

Hogy tudnék szerezni 16. 000 Ft-ot június 30-ig?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok. Tudom, hogy 15-16 éves kortól vállalhatok munkát, csak gondoltam valaki tudna valami jó tippet adni. Szüleim olykor szoktak adni munkát, de azzal nem gyűjtöm össze azt az összeget, amennyi kéne. Babysitterkedés, szórólaposztogatás vállalnék, csak nem tudom hol... Baranya megyében lakok.
2012. dec. 9. 23:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nyárig??? Ünnepekből nem jön össze? Rokonok adnak szülinapra, névnapra, karácsonyra, húsvétra (locsolni mehetsz külön, az plusz pénz)...

Ha kapsz zsebpénzt, akkor tegyél félre heti annyit, amennyiből nyárig kijön ez az összeg!

2012. dec. 9. 23:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nyárig a zsebpénzből simán összegyűjtöd.

Ne haragudj de 14 évesen senki nem fogja a gyerekét rád bízni hisz magad is gyerek vagy. Szórólapozásnál meg nagy a lebukás veszélye.

Így nem marad más mint az ünnepi, szüli/ névnapi pénzt félre tenni.

2012. dec. 10. 00:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Spórolj a karácsonyon, add el a cuccaid, amik nem kellene, kérj a szüleidtől havi 2000-et, és tedd félre...
2012. dec. 10. 10:30
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

hát anyuék már megvették a karácsonyi ajándékot, így maradt a névnapi ajándék, mivel a szülinapom júliusban lesz...:)

2012. dec. 10. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!