Hogyan tudnak megélni azok a fiatal házasok akik nem rég házasodtak össze és mind a ketten minimálbérért dolgoznak?
Én laktam így. Átnézték a szemetet, nézték, hogy és hova teregetek, mikor húzom fel a redőnyt, nem lehet egy jót veszekedni sem, mert úgyis hallják, és mit képzel ez a nő, hogy az ő fiukkal veszekszik, mindig tudni akarták, hogy hova megyünk, mikor, meddig, ha valaki jött, azt kifigyelték, egyáltalán szar volt.
Én már ott tartottam, hogy ha együtt nem bírunk elköltözni, akkor költözök én egyedül és viszontlátásra, de nem leszek 60 éves koromig a beköltöző idegen, aki alkalmazkodjon az ő családjukhoz és kussoljon, mert ők előbb ott laktak és az övék minden, meg amúgy is.
Szerencsére el tudtunk költözni.
Persze van akinek nincs lehetősége elköltözni, meg van akinek nem ilyen a férje családja, hanem lehet velük normálisan élni. Ezt neked kell tudni. Meg azt is neked kell tudni, hogy a férjed milyen, mennyire áll ki melletted, mert ha olyan, hogy tiszteld anyám, jobban tudja anyám, kibírod, ne mondj neki semmit, akkor be fogsz csavarodni. nem arról van szó, hogy háborúzzon a szüleiddel, de mikor nyilvánvaló, hogy igazad van, vagy bosszantóak, akkor álljon ki emellett és melletted, ne kisfiú módjára húzza be fülét-farkát, hogy jaj ne mondjunk ellent anyucikámnak.
Szerintem sehogy csak szűkösen és semmi élvezettel.
Én meggondolnám a helyedben aludnék rá 2-3-4-t.Inkább építsd előbb fel karriered hidd el sokkal jobb úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!