Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyit érhet ez a Rolex óra?

Mennyit érhet ez a Rolex óra?

Figyelt kérdés

Rolex Oyster Perpetual Day-Date

Van belőle több is, sajnos az évszámot nem tudom kideríteni, de nem mai darab az biztos!

Képek:

[link]

Biztos hogy nem nagy érték, de nagyon le vagyok égve, minden amit nem használok eladok!

2012. nov. 27. 14:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha eredeti lenne akkor olyan 2-3 millió forint körül érne. Sajnos viszont kikell ábrándítsalak ez egy bóvli replika. Talán 1-2 ezer forintot ha megér.
2012. nov. 27. 14:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Oké. Honnan lehet amúgy tudni hogy eredeti-e? Nem megkérdőjelezlek, csak érdekel! Köszi!
2012. nov. 27. 15:40
 3/5 Balint1105 válasza:
0%
Nem vagyok szakértő, de ezen egyáltalán nem látszik, hogy nem eredeti. Szerintem bárki megvenné tőled akit érdekel elég szép áron. Bár szerintem max 1 milkát ér
2012. nov. 27. 16:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Az óra szíja és egyéb olyan helyek (lünetta, korona) kopottak. Ezek egy eredeti Rolex-nél színaranyból vannak, nem csak aranyozottak. Tehát fizikai képtelenség, hogy ily módon kopjon meg egy Rolex.

Egy órákhoz kicsit is értő ember ezért egy lyukas garast nem adna nemhogy egy milliót. Mert kb 2 másodperc alatt látja, hogy nem eredeti.

Továbbá ennél az eredetire sokkal jobban hasonlító órák esetében is alap dolog a bevizsgáltatás.

Nem mellesleg gondolom se doboz se certificate nincs hozzá.

2012. nov. 27. 16:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Okéjó! Én hiszek neked, csak érdekelt hogy miből lehet tudni. Én úgy találtam egy takarításnál, anyukám szerint réig családi örökség, de akkor ezek szerint hamis...na mindegy, majd legközelebb!
2012. nov. 28. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!