Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol tudnám bevizsgáltatni a...

Hol tudnám bevizsgáltatni a párom örökölt, régi Rolex óráját?

Figyelt kérdés
Pakolásztam, és megtaláltam. Nekem elég régiesnek tűnik, nem fém, az van ráírva a korona alatt, hogy Rolex Oyster Perpetual. A hátlapján meg korona, Rolex, Swiss Made, Water Resistant, és egy 5 jegyű szám. A szám alapján 1963-tól való. A szíjba egyik oldalon korona és Rolex felírat, a másik oldalon Cuir Veritable Made in Swiss felírat. Nem arany, fém színű a számlap, és római számos.Viszont nem jár. Foglalkozzak vele, ilyen bevizsgálás szinten, esetleg aki ért hozzá, az szerint vigyem el? És hova? (Budapest) Vagy hagyjam a fenébe?

2012. jún. 26. 13:34
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Mármint a szíja nem fém, a számlap igen!
2012. jún. 26. 13:35
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
a párod tud erről?
2012. jún. 26. 13:38
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
akkor szerintem érdemes bevizsgáltatni, lehet hogy sokat ér
2012. jún. 26. 13:42
 4/12 A kérdező kommentje:
Van a közelben egy zálogház, ott biztos meg tudják mondani, nem?
2012. jún. 26. 13:54
 5/12 anonim ***** válasza:

Próbáld meg itt. Itt foglalkoznak használ Rolexekkel. Hívd fel őket.

[link]

2012. jún. 26. 16:39
 6/12 anonim ***** válasza:

Küldj nekem fotókat a privátomra, kepfeltoltes.hu -n keresztül. Óragyűjtő vagyok, megmondom, mennyit ér.

Vagy hogy eredeti vagy sem. De így látatlanban azt mondom, nem eredeti, a Rolexek hátlapján nincs semmi, legtöbb esetben.

Az 5 jegyű sorszám sem stimmel.

A sorozatszám nem a hátlapon van, hanem a füleknél, ahol a szíj csatlakozik az órához.

Szívesen segítek az azonosításban, pláne hogy elég ciki hamis órát bevizsgáltatni. Írj nyugodtan.

2012. jún. 28. 16:16
 7/12 anonim válasza:
Es ha eredeti mennyit erhet? Mert nekek is van egy. Elegge rezinek tudlnik. Nekem minden kegegyezik amit irtal h eredeti... Csak a sorozatszamot ek talalom. Fem szijas.. Mennyit erhet?
2012. júl. 4. 10:36
 8/12 anonim ***** válasza:

Nagyon sok mindentől függ. Ha eredeti, akkor 300e-3 MFt-ig bármennyit érhet.

Tölts fel képeket kepfeltoltes.hu -ra és linkeld be ide.

2012. júl. 4. 13:37
 9/12 anonim ***** válasza:
1963-as órát, főleg Rolexet biztos nem adnám el, örök kuriózum, ráadásul örökölt dologról van szó...
2013. márc. 24. 13:37
 10/12 anonim ***** válasza:

Ez egy hamis Rolex. Kínai vacak, sajnos..

Érdekes, mennyi hamis Rolex van mostanában az apróhirdetések között és mind-mind "családi örökség":))

2013. márc. 31. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!