Mi az a Bitcoin?

Figyelt kérdés

Nem tudom jó helyen teszem-e fel a kérdést, mert pénzhez is van köze a honlapnak, meg a számítástechnikához is, de inkább pénzhez szerintem.

Itt a GYIK-ot már elolvastam: [link]

De mégsem teljesen értem. Ez csak szimplán egy új, netes valuta, mint pl. euró, forint, dollár?

Vagy ez valami tőzsdés/pénzkeresős módszer?

2012. nov. 25. 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Egy virtuális pénznem. Az érdekessége, hogy a tranzakciók teljesen anonim módon zajlanak, ami nagyjából rá is világít arra, hogy mit szoktak belőle vásárolni.
2013. febr. 2. 23:39
 2/8 anonim ***** válasza:
30%
Kedves Kérdező. Remélem most Miamiban élsz és onnan olvasod mosolyogva az 1es válaszát.
2021. aug. 23. 12:03
 3/8 anonim ***** válasza:
38%
#2 XD Most én is visszanézem a régi kérdéseket róla.
2021. okt. 5. 02:12
 4/8 anonim ***** válasza:
3as...igen...durva szitu 😇🤣
2021. okt. 5. 10:29
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
Hát igen sok év eltelt már
2022. máj. 9. 13:58
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Valami fejlemeny, kerdezo? Milyen az élet Honoluluban? :D

Azok akik tényleg 2012 vagy azelőtt fektettek, honnan hallottatok róla? Jómagam is naponta majdnem egésznap a neten lógtam, játszottam, Facebook, Youtube , de az istenért sem akadtam semmi ilyesmire..... Mi volt a titkotok?

2022. máj. 9. 15:21
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
6:igazából erről jobban angolul talat az ember róla adatokat 2010 környékén. Ezért lett Amerikában a legtöbb ember gazdag kriptóból
2022. máj. 11. 11:59
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
egy olyan dolog ami egy természetes anyagi metamorfózisra tett szert az ostoba gazdagok és az okos szegények között.
2022. jún. 9. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!