Mért nincs semennyi BITCOIN-om se?
eszerint csináltam, bányásztam egy kicsit, azt irta 200 blokkot sikeresen megcsinált, erre 0,00000000 btc-m van, nuku tranzakció....
200 blokk még semmi...
Van már valamennyid, csak olyan kevés, hogy ki sem jelzi.
Amit a program ír az RÉSZBLOKK(!). Majd idővel megjön a pénz.
#1 Nincs igazad, ha megnézzük slush pool statisztikáit akkor látjuk, hogy a legtöbb blokkot kibányászott ember is csak 196 blokkot bányászott ki. 200 blokk kibányászása egyedül 20-nál több év.
köszi, és egy részblokk mit ér, vagy mondjuk úgy 100 részblokk pl. hány BTC-nek felel meg?
De amúgy ugye nem éri meg mert többet zabál a gép, és hamarabb tönkre is megy a kártya. Akkor épelméjú ember méert tesz ilyet a gépével? (nekem 140Mhassel megy a hd5750-es kareszommal)
@uno20001: Én már alapból részblokknak vettem, illetve annak, amit a legtöbb program kiír.
Abból pedig a 200 kevéske.
BTCGuild-en abból a toplista elsők 1 milla fölött tolnak be. (A legelső 8,059,559 most legutóbb.)
Kérdező: bányánként és bányászás módonként is teljesen eltérő, hogy mennyit kapsz.
Amúgy pedig annyival nem megy sokkal hamarabb tönkre a kártya, ha nem hagyod agyon melegedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!