Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek ez örültség?

Szerintetek ez örültség?

Figyelt kérdés
Az egyik haverom kitaláta, hogy ő úgy fog meg gazdagodni, hogy az öszes kombinációt feladja a lottón egyszerre ami több mint 400 e ft. És így megnyeri a főnyereményt. Én azt mondtam neki, hogy ez nem lehetségess és egyáltalán lehet ilyet?Nektek mi a véleményetek?

2012. nov. 24. 11:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Sűrübben kéne matematika órára járnia a haverodnak....

Ha minden variációt meg akar játszani a lottón az jóval többe lenne mint a nyeremény :)

2012. nov. 24. 12:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Ezt miért nem a humor kategóriába raktad?

43.949.268 féle lehetőséget kéne megraknia hozzá, nem 400 ezret. Ez egyrészt lehetetlen, mert nem tudna annyi szelvényt kitölteni, és nincs is annyi pénze. Ráadásul a nyereményből a ráköltött pénz töredékét kapná csak vissza.

Ez az ötöslottó, de a hatoslottón is több, mint 8 millió féle kombináció van. Nem véletlen találták ki ilyenre, hogy ne lehessen így trükközni.

2012. nov. 24. 12:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Az összes lehetséges szelvény ára:

44 millió X 225 Ft = 9,9 mrd Ft.

Azt hiszem a legnagyobb eddigi nyeremény sem volt több ennek a felénél.

Szerintem nem éri meg, de gondold át te is.

2012. nov. 24. 12:24
 4/7 A kérdező kommentje:

én is ezt mondtam neki de nekem nem hitt.Most ezt majd megmutatom neki és majd meg látjuk ki volt a hülye XD

Kösszi a válaszokat.

2012. nov. 24. 12:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen kicsit több matekórára kéne járni, amúgy ha az összes lehetőséget megpróbálná, és a szelvény kitöltésére 1 percet áldoz akkor 83 éven keresztül töltené folyamatosan a szelvényeket.....XD
2012. nov. 24. 12:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze ha ilyen egyszerű lenne akkor mindenki ezt csinálná.
2012. nov. 24. 14:45
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"az öszes kombinációt feladja a lottón egyszerre ami több mint 400 e ft."

Stimmel!

Valóban több lesz mint 400 e. Ft !!!

2012. nov. 24. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!