Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nem tudok belépni a netbank...

Sztrecskó kérdése:

Nem tudok belépni a netbank rendszerembe. Hogyan kell a tanúsítványt elfogadtatni?

Figyelt kérdés
Opera böngészőt használok, és nem tölti be a netbank belépői oldalát, mert nem fogadja el a tanúsítványt. Hogyan tudnám beállítani, hogy megkérdezzen róla, vagy hogy mindig elfogadja?

2012. nov. 21. 11:37
 1/5 Celtix válasza:

Ha rajovok, megmondom :( Mert jelenleg a netlock oldalat sem engedi megnyitni https-en, hogy letoltsem a cert-et es importaljam :(

Agyhalal, a mozilla-alapu bongeszok ilyenkor lehgalabb felkinaljak, hogy sajat kockazatra elfogadjam a cert-et, de ez nem....

2012. nov. 30. 12:59
 2/5 Celtix válasza:

Jo. Szerencsere mi magyarok megszoptuk :(

[link]

2012. nov. 30. 13:09
 3/5 Celtix válasza:

Utolso:

[link]

"Netlock has been informed about the problem, and they are working to fix it. At present, we do not know how long that will take. We do expect that part of the fix will require that Netlock's Certificate Practice Statement document is updated, which might require some protracted formal steps before the CRL-generating profiles can be updated."

Szoval a NetLock tajekoztatva, dolgozik a problema megoldasan. Nacceru.

2012. nov. 30. 13:11
 4/5 Celtix válasza:

Megjegyzem, most megneztem ujra, egy opera upgrade utan es beenged. Bongeszo info:

About Opera

Version information

Version

12.14

Build

1738

Platform

Linux

System

x86_64, 3.2.0-4-amd64

Browser identification

Opera/9.80 (X11; Linux x86_64) Presto/2.12.388 Version/12.14

2013. febr. 8. 18:41
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi. Már engem is beenged.
2013. febr. 11. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!