Segítség! Ez mit jelent: ZÁROLÁS KÁRTYA-TELEBANK- NETBANK FORGALOM MIATT? Többit lent.
Figyelt kérdés
ma kaptam kézhez a bankszámlakivonatot, amiben ez szerepelt...
ami érdekes, hogy az napra írja a zárolást, amikor felvettük a pénzt (családit)
akkor most zárolták a bankkártyát? vagy az egész folyószámlát?
kicsit bepánikoltam :(
hogy fogom így felvenni a jövő havi családit?
2012. nov. 19. 12:31
1/5 anonim válasza:
ZÁROLÁS KÁRTYA-- ezt másképp nem lehet értelmezni csak így. Zárolás. Tessék bemenni a bankba és rákérdezni. Ha zárolták egyéb okok miatt, azt tudni fogod, akkor még lehet intézkedni hogy a következő havi családi a férjed számlájára menjen vagy a postás hozza ki.
2/5 A kérdező kommentje:
csak gondoltam megkérdem, hátha járt már így valaki.
meg gondoltam hátha megtudom, milyen okokból kifolyólag zárolhatják úgy, hogy annyi van a zárolás összegéhez írva, mint amennyit felvettünk, és pont arra a napra... :/
2012. nov. 19. 12:52
3/5 anonim válasza:
Ez az összeg zárolása, hogy amíg nem fut le teljesen a könyvelés, ne tudd még egyszer felhasználni. Ez akkor számít igazán, ha akkora lenne, hogy mínuszba mennél, ha még egyszer meg tudnád csinálni azt a tranzakciót.
4/5 anonim válasza:
Csak azt az összeget zárolták, ami oda van írva . Általában online bankkártyás fizetésnél szokták zárolni és csak pár nap múlva vanják le a pénzt.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. nov. 20. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!