Hogy tudok 100e forintból 1milliót csinálni?
Én konkrétan tőzsdén többszöröztem meg a pénzem rövid idő alatt, de ehhez egyrészt sokat tanultam a tőzsdés kereskedésről, másrészt nem bíztam másra a pénzem.
Forex robotokról én sem hallottam soha jót, és ha értesz hozzá, akkor be is látod tapasztalat alapján, hogy sok piaci helyzet van, amit csak egy emberi agy tud tapasztalat alapján kezelni, egy egyszerű pár dolláros buta robot nem fog tudni reagálni rá megfelelően, kiszámíthatóan. Lehet, hogy az elmúlt pár hónapban működött, mert megfelelő piaci környezet volt, de sosem tudod, hogy mikor fog a piaci környezet megváltozni, és mikor csődöl be teljesen a robot. Lehet, hogy holnap, lehet, hogy két hét múlva. Ezért nem érdemes másokra meg buta robotokra bízni a pénzt. Tanulni kell rengeteget, mint mindenben amiben sikeres akarsz lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!