Mit tegyek? Elúszott a pénzem? (vatera)
Rendeltem egy medált 2500 forintért. 10-35 nap volt a várható postázási idő, mivel a termék külföldről jön. Már egy hónapja lejárt az idő, azóta nem is válaszol egy levelemre sem az eladó, pedig előtte kedves volt és azt mondta, ha nem jön meg, akkor visszautalja a pénzt. Nos azóta egy levélre sem válaszol. Vaterán mindenki pozitív értékelést ad róla és mindenki azt írja, h megkapta a terméket. Ha ő feladta a medált és a többi, csak a postán veszett el, akkor nekem miért nem válaszol?
Beszéltem a vaterásokkal, ők is írtak neki egy velszólítólevelet és azt mondták h menjek el a rendőrségre. Elmentem, de enyhén kiröhögtek az összeg miatt, majd hazaküldtek.
Akkor úszott a pénzem??
Szerintem nem úszott el, hanem a kedves eladó beszívta és most szégyelli magát.
Tudom én is eladó vagyok és látom hogyan jönnek mostanában a dolgok:
- vagy még meg se jött hozzá
- vagy a vámon van
- vagy elkobozták a vámosok
Írj neki egy levelet, hogy te nem akarsz semmi rosszat de kérem írja meg hogy mi van a csomaggal várj-e rá vagy sem.
Illetve ha nagyon sok idő múlva jönne meg vagy nem tud róla kérd meg hogy utalja vissza az összeget az alábbi névre és számlaszámra:
ide írod az adatokat
Aztán csak válaszol.
Ráírhatsz vaterán is.
A termék egyből hozzám jön elvileg.
Írtam már neki mindenhol, nyugodtan megfogalmazott leveleket. :/
Link az eladó termékeihez a vaterán?
Lehet nem volt ajánlott és ellopták a postán. Nah az elég valúszínű am mert kétlem hogy ajánlottal postáznának 1 darabot mert az nagyon drágá külföldről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!