Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Feljelentettek, mit tegyek?

Newvalera kérdése:

Feljelentettek, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok a történet lényeg az hogy üzleteltem egy fószerral a . Fogás.hu oldalon, cserére érett a üzlet, az ő termékét az enyémre, eddig baj nincs is, de hogy küldjük el mert igen messze lakik tölem? Postai ajánlott levélbe küldtük aminek az ára kb 560ft szall én írtam neki h ja elküldtem de közben lekakiltam mert nem 1 nem két ember nem küldi el, várja a te csomagod aztán jól kinevet majd. Hát énis így tettem, jött egy csomag, átvettem / aláírtam / és kész, De 1x írt a fószer hogy " Nem kaptam semmit! " Erre a válaszom az volt hogy " énsem " Azátn olyan jó 1,5 vagy 2 hét eltelt és írt egy e-mailt hogy felvagyok jelentve találkozunk a bíróságon. Huhh mondom az érdekes, de én még akkor is gáláns úriember voltam, írtam neki SZÉPEN hogy adja meg a címét visszaküldöm a termékét,2 hét után kiderült hogy egy rakat . És az ügyfelem teljesen becsavaraodott azt mondta neki nemkell már őt nem érdekli majd a bíróságon találkozunk.

Na szóval szerintetek feljelentett a mókus?Vagy scak beakart ijeszteni? És feljelenthet egy olyan miadt amiben ő volt a hibás hogy előrre küldött? Ráadásul az aukciós oldal egy nyílt oldal ahol figyelmeztetnek h ne küldj ne utalj előrre mert nem válalnak érte felelőséget.

Szóval mitévő legyek ? Ki mit gondol róla?

2012. nov. 14. 12:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

nem érdekel hogy önteltnek nevezel.

és el fogom küldeni.

hogy miért?

mert utálom a CSALÓKAT és feldühít hogy HAZUDIK mint a vízfolyás, azért.

és amúgy is ebben az országban mindenki jelentget mindenkit, akkor most hogy egy ilyennel találkoztam aki valóban meg is érdemli, hát nah én is beszállok akörbe

legalább egy csalóval kevesebb lesz a neten

gondolom nagyon örülnél ha egy ilyen átverne, nemde?

mindenkinek jobb ha móresre tanítják a 21éves kis fenekét.

2012. nov. 15. 22:30
 22/26 anonim ***** válasza:

get a life, man :)

elég sívár életet élhetsz ha mindenféle neten írkált dolog feldühít...

csak kiváncsiságból, milyen e-mail címre küldöd el? feljelentes@police.hu? :DD Feljelenteni csak személyesen lehet!

2012. nov. 15. 22:35
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

akkor nav, ott lehet nem személyesen is...

és igen talált nagyon sivár mostanásg az életem...

szóval ez is szar szitu a gyereknek.

meg az online csalástól is hányok, kihasználja az emberek jóhiszeműségét de legjobban a stílusa vágta ki a biztosítékkot.

nah nem is írok többet, megyek lefürdök, holnap megint a taposómalom...

egyébként nem értem miért véded amikor egy csaló.

akkor is védenéd ha téged rövidített volna meg?

nah viszlát, nem írok többet kissrác meg üljön a fenekén és nézzen ki néha éjjel a navos autókra :D

2012. nov. 15. 22:46
 24/26 A kérdező kommentje:

És most öszintén te hogy jöszz ahoz hogy engem feljelents? És kutakodj utánnam?

Ráadásul nyilvánosan kiadd a nevem ? Itt most viszont adódott egy nagy probléma miszter agy! Megsértetted a személyes jogaim , szóval akkor ki jelent fel kit?

A Nav XD Tudod mikor fog ő veled foglalkozni ? Majd sohanapján . Jólenne ha leállítanád magad haverom mert nem vagyok olyan buta gyerek mint te hiszed , és megtudom az elérhetőségeid , de akkor bizony szarul jársz.

Itt az ember segítséget kért , nem azt h minden csalónak elkönyveljék , vagy elássák jó mélyre az emberek szemében.

És másoknak úgy gondolom nincs közük ahoz amit csinálok FŐLEG NEKED , mert te egy sz..házi vagy , és nekem ne küldözgess e-mailokat ,és ne jelentgess mert egy szemét sz.r ember vagy , te egy naplopó kis undoríró ember vagy , ha neked van időd arra hogy másokkal foglalkozz az azt tükrözi hogy életed sincs...

Én bocsánatot kértem az illetőtől , elfogadta , lefújta a feljelentést , a többihez neked semmi közöd . Hate elküldöd a Navnak vagy akárkinek is , Hidd el baráttom nagyon rosszul jársz mert elkaplak az tuti...

Ja és küld el ezt is nakik SZ..OK A NAV-ra.

És nekem te ne e-mailozgass ha annyira úritagnak érzed magad, keresd ki a neten a címem is légyszives , és gyere házhoz és itt a szemembe legyél olyan nagy " jani " mint itt. mert szálykaratézni énis tudok.

2012. nov. 16. 13:05
 25/26 anonim ***** válasza:
79%

ugh inkább postázok egy helyesiírási szótárat...

amúgy nem adtam ki a neved.

te vagy olyan lüke hogy névvel írogatsz itt, innentől kezdve nem csináltam semmit, te adtad meg mindened a neten a te hibád

és még mindig nagyon nyers a modorod és nem húzod meg magad, mint ahogy kéne a történetek után.

a meleglevest meg janit és ezeket is elfelejthetnéd, meg a fenyegetőzést hogy megversz, ez olyan tipikus, mit ne mondjak....xD jah.

és egyébként lány vagyok, de teljesen mindegy xD

azt hiszem járunk mi még egymás utcájában.

sok sikert ahhoz hogy megtalálj.

ui:

"Szóval mitévő legyek ? Ki mit gondol róla?"

ez volt a kérdésben és mi ezt gondoljuk róla

2012. nov. 16. 13:29
 26/26 anonim ***** válasza:

Csalsz, lopsz, hazudsz, még a saját anyád is eladod!

Ezek után megsértődsz, ha a neveden nevez?

2012. dec. 29. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!