Feljelentettek, mit tegyek?
Sziasztok a történet lényeg az hogy üzleteltem egy fószerral a . Fogás.hu oldalon, cserére érett a üzlet, az ő termékét az enyémre, eddig baj nincs is, de hogy küldjük el mert igen messze lakik tölem? Postai ajánlott levélbe küldtük aminek az ára kb 560ft szall én írtam neki h ja elküldtem de közben lekakiltam mert nem 1 nem két ember nem küldi el, várja a te csomagod aztán jól kinevet majd. Hát énis így tettem, jött egy csomag, átvettem / aláírtam / és kész, De 1x írt a fószer hogy " Nem kaptam semmit! " Erre a válaszom az volt hogy " énsem " Azátn olyan jó 1,5 vagy 2 hét eltelt és írt egy e-mailt hogy felvagyok jelentve találkozunk a bíróságon. Huhh mondom az érdekes, de én még akkor is gáláns úriember voltam, írtam neki SZÉPEN hogy adja meg a címét visszaküldöm a termékét,2 hét után kiderült hogy egy rakat . És az ügyfelem teljesen becsavaraodott azt mondta neki nemkell már őt nem érdekli majd a bíróságon találkozunk.
Na szóval szerintetek feljelentett a mókus?Vagy scak beakart ijeszteni? És feljelenthet egy olyan miadt amiben ő volt a hibás hogy előrre küldött? Ráadásul az aukciós oldal egy nyílt oldal ahol figyelmeztetnek h ne küldj ne utalj előrre mert nem válalnak érte felelőséget.
Szóval mitévő legyek ? Ki mit gondol róla?
Én tavaly feljelentett valakit, mert a csomagot átvette, de letagadta, és nem küldte el az árát. Foglalkoztak az üggyel, mert a bíróságon ott volt ő is, meg a postás is aki tudta igazolni hogy átadta az árut a link embernek.
A pert megnyertem. Mivel azt mondta hogy az árú már nincs a tulajdonában így ki kellett fizetnie az árú eredeti árát. az erkölcsi kár összegét, és a bírósági per összegét is mint vesztes fél. Nem tudom a bírósági per mennyi volt, gondolom nem volt olcsó, de nekem 8 napon belül 150. ezer forintot kellett átutalnia.
Szóval én a pasas helyében nem mondanám vissza a feljelentést, mert tuti nyerne veled szemben.
nem érted hogy a 150 kiló neki nem az egész üzlet volt, hanem a büntetés az erkölcsi bizbasz
és amúgy meg igen, megnyugtatást vártál és csak azokat a válszoknak örülsz.
de a valóság az hogy igen, fuss össze egy hozzámhasonlóval és nem fogod ilyen kényelmesen megúszni.
úgyhogy ma estére 3 Miatyánk!
jah és igen, egy csaló, hazug vagy. csak hogy le is írjam, mert a tetteid ezt mutatják.
kifrancnak számít hogy a weboldal így nem akar felelősséget vállalni hogy mit ír ki az oldalára, az semmiben sem mentesít a tetteid alól, mert azokért te felelsz.
és mivel hazudtál, HAZUG vagy, és mivel csalni akartál CSALÓ vagy, a romát nem írnám mert még mindig népcsoportot értünk rajta... pedig lassan jelzőként többet használjuk minden színű emberre...
" én írtam neki h ja elküldtem de közben lekakiltam mert nem 1 nem két ember nem küldi el, várja a te csomagod aztán jól kinevet majd. Hát énis így tettem, jött egy csomag, átvettem / aláírtam / és kész"
szerintem ebben pont bevallod, hogy megkaptad a csomagot és direkt nem küldted el...ne nézzél már hülyének minket! Valszeg a rendőrségen/bíróságon is ezt fogod csinálni, fogják is értékelni nyugodj meg :)
Hello Béla. You don't know me, but I know you. I want to play a game. Here's what happens if you lose. (from the movie Saw)
a helyedben szépen meghúznám magam, mert kezdesz felhúzni, kérlek kérj bocsánatot az itteniektől valamint az üzletfeledtől e-mailben és telefonon az alábbi formában:
Mélyen Tisztelt xy!
A nevem z. Az elmúlt hónapban üzletet kötöttünk a jófogás weboldalán. Sajnos nem megfelően bonyolítottam le az üzletet, bevallom csalni akartam. Hazudtam, amikor azt mondtam elküldtem a csomagot, hazudtam amikor azt mondtam nem kaptam semmit.
Tisztában vagyok vele, hogy a magyar posta lekövetheti, és tisztában vagyok vele hogy mekkora hibát küvettem el. Most így utólag látom, hogy egy hazug csaló voltam. Egy gerinctelen eladó. Mélységesen sajnálom és bánom amit tettem. A jövőben nem fogok így viselkedni az online kereskedelem berkeiben. Valamint elismerem a hibáimat és nem szépítem őket. Elnézését kérem a megtévesztésért, mentségem nincs rá csak annyi hogy ígérem ilyet nem teszek többet.
Valamint mélységes hálámat küldöm amiért a feljelentését visszamondta.
Üdvözlettel,
zjsl askks
Kérlek az e-mailről print screenelj egyet és töltsd fel a vevő válaszával is.
Kíváncsi vagyok megtennéd-e hogy valóban tisztára mosd magad valamelyest eme szégyenfolt után és hogy ne legyen GAME OVER ahogyan "Jigsaw" mondaná...
Amennyiben nem teszed meg a neved az összes elérhetőséged minden megy a rendőrségre holnap magyar idő szerint délután 4 órakor e-mailben.
A vallomásod ezen az oldalon van.
Mindent lementettem, törölni nem tudod és google úgyis fogná.
Béla, a játék indul. A te döntésed. A te életed.
"megy a rendőrségre holnap magyar idő szerint délután 4 órakor e-mailben."
Bocs de ezen jót röhögtem :DDD
hát nah nem vagyok otthon :D
de ha ez nem jön össze másképp is jómodorra lehet tanítani.
főleg hogy annyira pici az intelligenciája hogy mindent meg lehet róla tudni.
mondtam hogy ne szívózzon sokat, de csak nem változatott a stílusán...
egyébként navnak is kiadhatom, nem nagy szám, ha névvel teszem akkor meg kötelesek megvizsgálni...
szóval a tény hogy majdnem kétszer intelligensebb vagyok nála nem az ő malmára hajtja a vizet...
lehet hogy ő egy idióta, de te meg csak egy öntelt barom vagy.
milyen alapon érzed te magad feljogosítva magad arra hogy bárkit is jómodorra taníts? főleg az interneten keresztül? miből gondolod, hogy kétszer inteligensebb vagy nála?!
a nav és rendőrség nem foglalkozik ilyen kis szar fórumokkal, van elég munkájuk. az itteni beszélgetés nem bizonyít semmit, alapos gyanú nélkül nem állnak neki nyomozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!