Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Postai utánvét csomag?

Postai utánvét csomag?

Figyelt kérdés
megvennének tölem 2 dolgot ami 3000ft. Én azt becsomagolom, ráirom a feladót cimzett meg ijenek és az értékét is hogy 3000ft és az utánvét diját én kifizetem itthon vagy azt ö fizeti mikor átveszi?
2012. nov. 13. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
utánvétnél ő fizeti ki a postásnak az árát
2012. nov. 13. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Te odamész a postára, hogy szeretnéd utánvéttel feladni. Kiszámolják az utánvét díját, és ezt a díjat te kifizeted. Legyen 1000Ft. Az áru értéke 3000Ft, ezt is meg kell adni. Kiszállítják a címzettnek, aki fizet 4000Ft-ot a postásnak. Ezt a 4000Ft-ot fogják neked odaadni, így tehát neked 0-ra jön ki a feladás. Azért kell ezt így, mert ha nem veszik át a csomagot, akkor a posta bukna rajta.
2012. nov. 13. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:
42%

aha, de feladásnál ki kell fizetni a postaköltséget és az utánvét árát is, tehát bele kell fektetni a pénzt mielőtt házhoz jön a postás bácsi

átutalással egyszerűbb és biztonságosabb

2012. nov. 13. 21:46
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
ezt az elsőre reagáltam
2012. nov. 13. 21:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Én is ugy tudom ahogy az elsö irja, nyáron adtam fel ugyanigy és a postán nem kértek pénzt tölem ezért mondom még rákérdezek itt
2012. nov. 13. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!