Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nem érkezik már meg a...

Miért nem érkezik már meg a rendelésem (ebay)?

Figyelt kérdés

Több mint egy hónapja rendeltem ebayről Hongkongból ruhákat, több eladótól, még egyik sem jött meg. A címemet jól adtam meg, a kapcsolatot is felvettem az eladókkal. Eddig mindig minden megjött, most mi lehet a probléma. Veletek előfordult már, hogy sokat kellett várnotok a rendelésre?

Egyébként azt nem tudjátok, hogy ki hozza házhoz a rendelést?

2012. nov. 12. 17:44
 1/2 anonim válasza:

Szia

Én évek óta rendszeresen vásárolok ebayről. Eddig átlag 3 hét alatt megjött minden. DE szeptembertől egyszerűen alig akar megjönni valami is. Utoljára amit rendeltem, telefonra kijelzővédő fólia, 2 hónap után jött csak meg.

Egy kis dísztárgy az másfél hónap. És most is van 2 csomagom ami már 50 napja nem jött meg.

Nem nagy tétel mind pár száz forint csak, de akkor is :(

Én úgy tudom megszigorodott a vám ellenőrzés, és a vámon áll hetekig a csomag.

Olvasd el ezt a hírt:

[link]

2012. nov. 13. 12:14
 2/2 anonim válasza:

Szia!

Nálam is ugyanaz a helyzet, mint az előttem szólónál. 2012 decemberéig minden rendben megérkezett, tényleg 10-30 napon belül. A 2012 decembere után rendelt (mind a mai napig) termékek meg egyszerűen eltűntek. Átlagosan 10 rendelésemből 2 érkezik meg. Ebben az esetben egyébként fel kell venni az eladóval a kapcsolatot, és a legtöbb esetben visszafizetik az árát. Ezzel nekem pedig csak az a bajon, hogy sejtem, hogy az eladó tényleg feladta, a csomag tényleg útra is kelt, és gyanítom, hogy az Magyarországra még meg is érkezett, és itt kelt lába.

Szerintem is az lehet, hogy most meg akarják adóztatni a külföldről rendelt termékeket, de csak egy bizonyos értékhatár felett, és ehhez mindent átnéznek, és szerintem felbecsülik az értékét. Ha drágább terméket rendelsz ebay-ről, akkor ellátják egy track id. azonosítóval, ami arra szolgál, hogy interneten nyomon tudod követni, hogy hol jár. Én 2012 október környékén rendeltem egy ilyen terméket. 40 nap után írtam az eladónak, hogy még mindig nem jött meg (ott nagyon féltem, mert 17Ezer forintos előreutalás volt), és akkor mondta, hogy kérdezzem meg a számot. Kiderült, hogy nagyjából 10 nap alatt megérkezett az országba, és azóta ott csücsült NAV-nál. És ezután még majdnem egy hét volt, hogy kézhez kaptam.

2013. máj. 31. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!