Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ti rendelnétek vaterán/teszves...

Ti rendelnétek vaterán/teszveszen olyan cuccot ami csak 15-30 napon belül érkezik meg? Egyáltalán hogy mernek készleten nem levő cuccokat árulni?

Figyelt kérdés

Láttam már mondjuk pulcsinál is, de most mondjuk ecsetkészleteknél látom mindenhol, nincs náluk egy darab se de az eladásnál meg darabszámot írnak.. és ez nekem enyhén szólva felháborító...

Így hogy lehetne már megbízni bennük?

(Ráadásul 15-30 nap alatt simán el is felejtem hogy rendeltem meg átutaltam pénzt..)

2012. okt. 20. 11:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Semmiképpen. Ezek a majmok eBayről veszik meg neked, szóval ezt akár te is megtehetnéd, extra felár nélkül.
2012. okt. 20. 11:45
 2/2 A kérdező kommentje:

Láttam ebay-en is csak foggalmam nincs hogy az hogy működik... meg hogy mi van ha nem kapok semmit... merthogy elég távolról küldik.. mi van ha több a szállítási díj mint a cucc..

na mindegy..

Szóval nemcsak szerintem gáz ez a fajta értékesítés.

2012. okt. 20. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!