Nyertél már kaparós sorsjegyen, vagy ismersz olyan embert, aki nyert?
Figyelt kérdés
Százezres és felette lévő nyereményekre gondolok.
Nekem 2000 Ft volt az eddigi legnagyobb nyereményem, kollégámnak 5000 Ft.
Mit gondoltok? Tényleg megnyerhető a sokmilliós összeg is, vagy kamu?
2012. nov. 11. 13:50
11/15 anonim válasza:
Gondolom azzal is tisztában vagy, hogy mi a "relative risk" és az "absolute risk" között a különbség. Arról meg nem is szólva, hogy olyan hogy "1:3,54" nincsen. Ennek a kifejezésnek matematikailag nincs értelme. De mindegy, kiszálltam.
12/15 anonim válasza:
Az unokatesóm két éve tízmilliót nyert kaparóson. Egészen addig a napig biztos voltam benne hogy csak kisösszegeset gyártanak.
13/15 A kérdező kommentje:
Igen, a párom kollégája is nyert 5 millát néhány éve! Éppen ezért hiszek benne :)
2012. dec. 10. 05:36
14/15 anonim válasza:
Na diskuráljunk, mert most Én is ilyen lendületben vagyok,mint Te a kérdésed kiírásakor!:) Remélem,azóta Te már milliomos vagy. Oszd meg kérlek a tapasztalataidat, azóta tényleg hogy áll a "bizniszed"!? Melyik sorsjegyre írtad,hogy nem,melyikkel nyert a kollegád...stb. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!