Nyertetek már kaparós sorsjegyen vagy lottón? Ha igen mennyit?
Figyelt kérdés
2009. máj. 19. 10:10
1/10 anonim válasza:
Én kaparós sorsjegyen az esetek 90%-ban nyerek, de nem nagy összegeket. Max. 1-2e Ft-ot. De nem nagyon szoktam venni. Lottózni nem lottózok, viszont a mamámnak egyszer volt egy négyese az ötöslottón, csak az volt a baj, hogy épp előző héten vitték el a főnyereményt, így csak 100e Ft-ot nyert, valamikor a '90-es évek közepén.
2/10 anonim válasza:
Lotton volt egyszer harmasom, kb. 700 Ft-ot ert, akkoriban azonban 50 Ft volt egy gomb fagyi, ugyhogy nem volt olyan rossz penz, gyerek voltam. :) (Mikor anyukam lottozott, en is mindig kitolthettem egy szelvenyt, es ha en nyertem, ram koltottuk a penzt.)
Kaparoson ketszer is nyertem, 500-500 Ft-ot.
3/10 anonim válasza:
Egyszer régen egy kaparós sorsjegyen 500 forintot :) Nagyon örültem. Többre nem emlékszem, szerintem máskor nem nyertem, na meg arról ne beszéljünk, hogy olyan sorsjegyet naponta 3at vettem hónapokig... :)
4/10 anonim válasza:
én a fáraó sorsjegyen nyertem 2003ban azt hiszem, 1200ftot! nagyon örültem neki, 10éves fejjel, vettem rajta még 5öt ami uyge 1000ft a maradék 200ból meg fagyit, mert az 5böl azután egyik sem nyert. Azóta tanultam ebből, ha nem nyersz nem szabad elkölteni egyből, hanem be kell osztani. sajnos azóta nem igazán van családnak pénze ilyenre, ugy hogy mostanában nem nyertem.
5/10 anonim válasza:
Első vagyok. Tegnap vettem egy sorsjegyet 500 Ft-ért, nyertem vele egy 500-ast. Kértem helyette egy másikat, nyertem vele 2000-et. Vettem még egyet, azzal meg nyertem 5000 Ft-ot. :D
6/10 anonim válasza:
Lotton a legtöbbet fizető háromas volt akkor, 35000 Huf volt a nyereményem.
8/10 anonim válasza:
Én kincskereső sorsjeggyel (200ft) nyertem 10.000 ft-ot, azóta minden héten veszek 1.000 ft-ért, általában kb.3.000-4.000 ft-ot nyertek.
Kb. 2 hónapja 3-as volt a lottón, ott is 10.000 ft-ot nyertem.
Sajnos másban nem vagyok szerencsés... :(
9/10 anonim válasza:
Én ismerek egy fickót aki 5.000.000 nyert kaparóson. Ki is volt téve a lottózóba a szelvény másolata.
10/10 anonim válasza:
Nekünk anno a telemázlis sorsjegyen volt 3 Tv. :)
Nem tudom, hogy emlékszik-e valaki még rá. Bekerültünk a játékba, viszont ott nem nyertünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!