Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Volt már valaki a bíróságon...

Volt már valaki a bíróságon T-mobile tartozás miatt?

Figyelt kérdés
feljelentett a T-mobile, elég szép összeg jött ki a kamat miatt, konkrétan a duplája amivel azelőtt tartoztam...nem tudtam sajnos kifizetni, mivel dolgozni csak most kezdtem el, és így se hiszem hogy lesz pénzem az ügyvédet is állni amit megadtak...volt már valaki ilyenen? mi történik ekkor, vagy mi lesz az ítélet stb?? :S

2012. nov. 9. 22:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy feljelentett? Nem fizetési meghagyást kaptál?
2012. nov. 9. 23:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Kérj részletfizetést,ha nem akkor kiadják végrahajtónak, az még plussz költség, és ők elsősorban egyben akarják, ha nem ott is kérhetsz részletfizetést.
2012. nov. 10. 09:52
 3/6 A kérdező kommentje:
csak az ügyvédet lehet felhívnom akit megadtak..:S
2012. nov. 10. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:
De mit küldtek? Fizetési felszólítást?
2012. nov. 10. 20:00
 5/6 anonim válasza:
Nekem a MOKK küldözget hülyeségeket, egyenlőre nemtok fizetni, vmi Tóth B Gábor.. De am nekem is volt 67ezerből 126ezer tartozásom a T-nél..
2012. nov. 14. 07:42
 6/6 anonim válasza:
ja és én telenor.
2012. nov. 14. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!