Ti kifizetnétek?

Figyelt kérdés
Anyám amint 18 lettem csináltatott mobilelőfizetést a nevemre. Meg bíztam benne, hülye voltam. Pár hónapig fizette, majd 150ezres számlája lett, nem fizette ki. Azóta majd 10 év eltelt, nem tudok kölcsönt felvenni, hitelre sem tudok vásárolni semmit. Kifizetni nem tudnám. Ilyenkor nem lehet feljelenteni vagy bármit tenni, ami eredményes lenne? Nagy marha voltam.

2012. okt. 24. 19:15
 1/9 anonim ***** válasza:
73%

Ti kifizetnétek?

" Kifizetni nem tudnám."

Mi van?

2012. okt. 24. 19:20
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem. A te nevedre szolt, neked kell visszafizetni. A kamatok miatt mara mar horribilis osszeg lehet...
2012. okt. 24. 19:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Minél tovább húzod, annál nagyobb lesz a tartozásod.

Ha a te nevedre legg a szerzödés kötve, akkor neked is kell fizetni.

Nem tudom, kit-mit akarnál feljelenteni? Senki nem csinált semmi törvényelleneset, TE kötöttél egy szerzödést, TE egyeztél bele, hogy anyád használja a telefont, TE nem fizetted ki az adóságodat.

2012. okt. 24. 19:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

legalább így nem tudod magad adósságokba verni :)

ilyen egy jó anya :)

2012. okt. 24. 19:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Minél előbb derítsd ki, hogy mennyit kell visszafizetned. Az már lehet milliós tétel is kamatokkal együtt.
2012. okt. 24. 19:34
 6/9 A kérdező kommentje:

Offolóknk: kérdésemre várok választ, nem másra.

Megkérdeztem, már változatlanul 150 plussz 10ezer plussz ködbér 50ezer. Ennyi marad. De a kérdésem továbbra is: nem lehet megkerülni? Negatívumok nem érdekelnek.

2012. okt. 24. 19:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem nem lehet, ha te szerződsz egy céggel akkor azt neked kell kifizetned mert neked van vele szerződésed.

Különben ha 10. év alatt nem felejtették el akkor mégis miben bízol?

2012. okt. 24. 19:46
 8/9 anonim válasza:
100%

Nem hiszem, hogy ezt meg lehetne kerülni. A te neveden van.

Fizettesd ki vele.

2012. okt. 24. 19:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Kötbért NEM KELL FIZETNED, ugyanis a tartozást és a kötbért együtt NEM LEHET ÉRVÉNYESÍTENI.

A kérdés, hogy behajtóknál van az ügyed vagy a telefon-szolgáltatónál, bár gondolom ennyi idő után már behajtóknál.

Hívd fel a behajtócéged kérj méltányossági eljárást, lehet, hogy még csökkentést is kaphatsz, de minimum engedélyezni fogják a részletfizetést.

Ha a telefonszolgáltatónál van még az ügy, akkor érdeklődd meg, hogy nem elég-e, ha csak a kötbért fizeted ki!!! Egyik barátomnak is egyszer kijött egy horribilis számlája külföldi telefonálás miatt, neki rendesek voltak a t-mobilosok, mert csak a kötbért kellett kifizetnie (50ezer körül volt) és a 140 ezres számlát nem!

2012. okt. 24. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!