Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ti kifizetnétek? (leírás)

Ti kifizetnétek? (leírás)

Figyelt kérdés
A fiamnak az a vágya, hogy közgazdász legyen, de mivel megszüntették az állami támogatást, elég sokat kéne fizetni (200e/félév). Ha kicsit megszorítjuk a nadrágszíjat beleférne az a havi 35 ezer forint. Más nem érdekli sajnos. Ti megengednétek?
2012. márc. 24. 07:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Hát ha tényleg ezt akarná, és meg tudnám oldani az anyagiakat, akkor igen.
2012. márc. 24. 08:30
 2/18 anonim ***** válasza:

menjen levelezőre,az se drágább,és akkor nyugodtan dolgozhat mellette,és ha lakhat otthon,akkor ki tudja magának fizetni,és még a kajába is tud adni.

De még nappalin is meg tudja oldani a diákmelót,én műszaki mellett dolgoztam végig pl.

2012. márc. 24. 08:48
 3/18 anonim ***** válasza:
hát ha annyira okos és annyira jól tanult akkor meg
2012. márc. 24. 08:56
 4/18 anonim ***** válasza:
mi is helyzetben vagyunk, beszéltem is erről ofőmmel, ő azt mondta, hogy csak akkor éri meg, ha biztos forrásból tudjuk finanszírozni az oktatásomat, ha valaki fizetésből akarja, tehát nem biztos forrásból, az nem biztos, hogy megéri, de ez a ti döntésetek
2012. márc. 24. 22:04
 5/18 anonim ***** válasza:
miért államira menni smafu vagy mi? én államire küldeném ja nos ha butuskutyus akkor marad a költségtérítéses viszont ha közgázon van osztatlan képzés akkor megtanulja BA szinten végig kitűnő vagy elgalábbis 4,5 körülö minimum 4,3 átlag 1-2 négyese lehet és akkor közben 1 angol anyanyelvet lerak pl CPE és akkor mivel nem kell itthon dolgoznia mivel költségtérítésesre ment kimegy mesterfokot külföldön eltolni és csőő
2012. márc. 25. 21:34
 6/18 anonim ***** válasza:

utolsó:

le vagy maradva kicsivel

közgáz képzés csak pesten van már államilag finanszirozott,az is kb 50 hely,bekerülni szinötössel is esélytelen

2012. márc. 25. 21:59
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
LOL? lemaradva 100%ra írod emelt töri 100%ra matekot közepen najó leadhatod 95%ra is és kész ebben mi a nehéz? színötös? kit érdekelnek a jegyek
2012. márc. 25. 22:24
 8/18 anonim ***** válasza:
ja és 250 hely van költségtérítésesen közgázból 100 van jogászból tehát sima az esély én amúgy jogra mennék majd és még sem lettem kicsit sem letörve örültem hogy nem veszélyes hülyékkel tanulok együtt majd ha itthonra megyek
2012. márc. 25. 22:27
 9/18 anonim ***** válasza:
tudod kis csillagom, csak azok gazdasági képzések maradtak államin, amivel semmit se lehet kezdeni alap diplomával, de dumálj csak, amiről semmit se tudsz...
2012. márc. 26. 21:21
 10/18 A kérdező kommentje:
Szerintem akinek ilyen 495 pontja lesz, annak nincsen élete. Nem elég ahhoz a 100%-os emelt töri és a 95%-os közép matek, mivel az csak 440 pont. Kéne még egy felsőfokú nyelvvizsga és akkor már közeledünk a várható 495-ös ponthatárhoz. Ráadásul nincs is a 250 hely között a gazdálkodási és menedzsment meg a pénzügy és számvitel. Ezzel a kettővel lehet legjobban elhelyezkedni.
2012. márc. 26. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!