Ti kifizetnétek? (leírás)
Figyelt kérdés
A fiamnak az a vágya, hogy közgazdász legyen, de mivel megszüntették az állami támogatást, elég sokat kéne fizetni (200e/félév). Ha kicsit megszorítjuk a nadrágszíjat beleférne az a havi 35 ezer forint. Más nem érdekli sajnos. Ti megengednétek?2012. márc. 24. 07:59
11/18 anonim válasza:
nem is kell tudnom én jogra megyek nem közgázra , akkor meg menjen külföldre vagy találja fel időgépet és akkor skóciában euróválság nem lenne és ingyen lenne a felsőoktatás , amúgy meg akinek 495 pontja van miért ne lenne élete van 1-2 okos ember hiába 21. század ezt az érettségit és a jövő évit még a 93-94-95es születés írja utána már olyan műveletlenség van nem tudom mi lesz bár engem nem nagyon érint
12/18 anonim válasza:
ha nem tudsz valamit, akkor ne kezdj el róla okoskodni, te nagyon művelt
13/18 anonim válasza:
jajaja mutass már rá arra mit nem tudok? ja hogy a 250 hely haszontalan közgáz szak? jaaa hogy van külföld meg ész s érdem oh ezt majd elfelejtettem. ha meg itthon akar maradni? legjobban kell lenni és akkor azzal is jól keres még ha relatív haszontalan szak azt csapos.
14/18 anonim válasza:
pénzügy és számvitellel a lehet a legjobban elhelyezkedni, és a humán erőforrás, a gazdaságelemzés, a nemzetközi gazdálkodáson kívül nincs más állami, ezt értsd már meg, joggal meg épp úgy nem fogsz tudni mit kezdeni az életben, hiszen azokból is Dunát lehet rekeszteni, akár csak a közgazdászokból..., remélem érezted a szarkazmusomat
bár igazán sajnállak, ha a való életben is ennyire pökhendi vagy, gondolom barátaid sincsenek, vagy ha igen, nem igaziak
15/18 anonim válasza:
na igen megint egy kommentből emberolvasó kicsit már monoton , amúgy meg jó jogászból kevés van azt annyi hagyjuk már ezt a mekkora sok jogász van témát meg tudod ki fog MO.n jogászkodni
16/18 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy a család áldozatok árán kinyögi a tandíjat. Csak szembe kell nézni a realitásokkal, hogy jelenleg közgazdászokkal Dunát lehet rekeszteni. Érdemes viszont pillanatnyilag egy piacképes mérnöki szakra menni, utána másoddiplomának megszerezheti a közgázt is bármikor. Én ezt tenném.
17/18 anonim válasza:
és akkor hol van a család meg a munka? nem szerezhetsz egész életedben diplomákat, én legalábbis így látom, és szerintem az az állítás se igaz, hogy a közgazdászokból Dunát lehetne rekeszteni, ennyi erővel a jogászokból is
18/18 anonim válasza:
Közgazdász, jogász, bölcsész. Valamennyi területen túlképzés folyt az utóbbi években.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!