Hogyan van az albérleteseknek annyi pénze hogy kifizetik a lakbért meg akkor még a rezsi és akkor még nem is evett?
Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 19:41
1/8 anonim válasza:
A rezsit más is fizeti, mint ahogy a kaját is, tehát azt fölösleges belevonni a dologba. A lakbér meg bele van kalkulálva a kiadásokba.
2/8 anonim válasza:
Amikor én albérletben laktam,és kifizettem mindent amit kellett,sokszor a hónap közepétől már nem maradt semmi pénzem.Ilyenkor mindig meglátogattam apámat,és nála ettem,ittam..A nővérem aki anyagilag mindig jobban állt mint én,állandóan segített.Mivel pénzt nem fogadtam el,úgy oldotta meg,hogy havonta egyszer feltöltötte a hűtőt kajákkal..Később az ő segítségével könnyebb lett..Szerencsére csak fél évet voltam albérletben,és most pár évvel később már viszonozni tudom a segítséget apámnak és nővéremnek is...
3/8 anonim válasza:
hogyan telik másoknak 10-20 millás lakásra???
4/8 anonim válasza:
Én is albérletben lakom, és úgy tudjuk megoldani, hogy hárman bérlünk egy lakást. Persze, az is kell hozzá, hogy van munkahelyem, fizetésem (hála Istennek!)
5/8 anonim válasza:
A legtöbb albérletes még mindig kevesebbet fizet, mintha a lakás árát törlesztené. Olyan szerencsés helyzetben meg viszonylag kevesen vannak, hogy hitel nélkül tudnak lakáshoz jutni.
6/8 anonim válasza:
Sehogy.2 gyerek, apa , anya . Az albi 45000 plusz rezsi, ami télen 60 000 /távfütéssel!!!/ az 105 000. ugye? No most a családi pótlék 26600 a férjem bére 70000 körül az enyém 60000 körül. ha kifizettem mindent marad 25000. no a bérlet /mivel melozni is el kell jutni 5000 a suliban a kaja szintén 5000 ha mindennap 1kg kenyeret és egy liter tejet veszek az 12000 együtt. na maradt 3000 /HÁROMEZER/ és még nincs tisztálkodási szer, és csak a gyerekek ettek föttkaját az ovi- suliban. Na most ha a családból valaki segit, akkor talán lesz az is. ha nem, hát nem...bocsi a hosszú válaszért!
7/8 anonim válasza:
az előző vagyok..a családi pótlékot azért nem számoltam, mert azt teljesen a gyerekekre költjük, ugymint ruha, cipő, amit a suliba, oviba kérnek / csoportpénz, kirándulás / és zsebpénz /igen! ennyiböl még az is !/
8/8 anonim válasza:
Úgy hogy nem fizetik a lakás hitelt, ami nélkül egy tisztességes család ritkán jut lakáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!