ALBÉRLET: Mit jelent a "kis rezsi" egy 15 nm-es garzon esetében Bp-en?
Szerintem az a legegyszerűbb, ha felhívod és megkérdezed.
Milyen fűtés van pl? A kábel tv-t, internetet beleszámolja-e vagy az külön van? Kis rezsinek én manapság havi 25-öt mondanék.
15:21 vagyok
igen, közös költség kimaradt. az nálunk kb 200 Ft/m2, tehát neked kb 3000 FT.
fú, kösz, profik vagytok
és hol nem érdemes garzonba lakni Bp.-en?
Ez a Széna térnél volt. Hát úgy értem hogy hol érdemes, hogy pl. biztonsági szempontok...rablás, fosztogatás, stb.
zaj, bűz ilyesmi
így értem: vannak biztonságosabbnak mondott kerületek és kevésbé, de ez az ingatlan/albérlet árán is meglátszik. pl. VIII. ker nem a legkellemesebb környék, de talán nem vészes a biztonság szempontjából, mert sok helyen kamerák figyelik az utcákat. Bár ha vidéken, kisvárosban, vagy faluban laktál eddig, akkor biztos, hogy ez a mélyvíz lenne. Szóval nem javaslom, de itt olcsó lakást találni és a közlekedés is jó.
Sok szempontból jó környék a XI. ker: biztonság, vannak parkok, nem olyan forgalmas, de ugyanakkor nem okoz gondot a közlekedés sem (7-es busz kb. 2 percenként jár). De tény, hogy drága környék. Esetleg gondolkozhatsz ugyanitt panelban, de akkor meg ugye a fűtés költség borsos.
Talán XIV és XIII. kerületeket ajánlanám ár/érték arány szempontjából.
Széna tér is hasonló jó.
Da attól is függ, hogy hol van a munkahelyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!