Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 15 éves kortól nem tudnátok...

15 éves kortól nem tudnátok Diákmunka helyeket mondani?

Figyelt kérdés

Mindenhol keresek de csak 18.év felett.

Én pl. Szórólapozást és egyéb ilyen kis munkákra gondolok.

2012. nov. 5. 13:18
 1/4 plantern ***** válasza:

Én burgerkingben dolgoztam régebben, akkor még 16 évtől lehetett. Nem tudom, hogy azóta változott-e. Ez három éve volt kb.

De 16 éves kor alatt biztos, hogy nem fogsz sehol munkát kapni. Ismerősökkel érdemes próbálkozni. Szüleidnek hátha van valami barátja, akinél kell segíteni a műhelyben vagy ilyesmi. Esetleg ilyen szórólapozást elvállal anyud és te viszed ki. Bár ez necces tud lenni, mert általában feketén megy.

Amit még érdemes lehet megpróbálnod, azok ilyen internetes cuccok. Ha jól tudsz angolul, akkor van néhány oldal, ahol ilyen kisebb munkákat adnak. fiverr.com például, vagy ha komolyabb cuccok érdeklenek, akkor elance.com. Bár ezeknél okosan kell marketingelni magad, meg azért valamilyen skill nem hátrány. De ha gondolod ebben tudok segíteni. Írj privátban, ha érdekel. :)

2012. nov. 5. 14:40
 2/4 anonim ***** válasza:
esetleg itt: [link]
2012. nov. 5. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:

15 évesen hivatalosan csak nyári szünetben dolgozhatsz.

Én anno 15 évesen telefonkönyvet vittem ki. Ki kell fogni az ilyen munkát, valóban nincs sok.

2012. nov. 5. 16:43
 4/4 anonim válasza:
Érdeklődj a postán!
2012. nov. 8. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!