Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jartok TESCO ba vasarolni?

Jartok TESCO ba vasarolni?

Figyelt kérdés
Ha igen miert? Es nem miert nem?
2012. nov. 4. 13:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Mert a Lidl/Penny túl szűk árukínálatú. Az auchan messzire van tőlünk. A CBA drága. A kis közértek pedig horror áron vannak. Így a tesco az egyetlen opció sokszor a vásárlásra.
2012. nov. 4. 13:56
 12/17 anonim ***** válasza:
41%
Akik azt mondják, h. a Tesco hú de gáz, meg ciki stb. azok SZNOBok... Hát akkor menjetek vásárolni a kisboltokba, ugyanazért az áruért, mint a Tescoban több pénzt kiadva!
2012. nov. 4. 14:05
 13/17 anonim ***** válasza:
88%
Én nem szeretem a Tesco-t. Szívesebben vásárolok a SPAR-ban vagy Intersparban. Színvonalasabb, jobb termékeket kapsz hasonló áron. Ahol én lakom, a Tesco árai sokszor magasabbak, mint a Sparé, pedig régen fordítva volt.
2012. nov. 4. 14:30
 14/17 anonim ***** válasza:
62%
13: "Színvonalasabb, jobb termékeket kapsz hasonló áron." Ne haragudj, de a Fa tusfürdő, az a Tescoban is Fa tusfürdő marad...
2012. nov. 4. 14:42
 15/17 anonim ***** válasza:
62%
Egyesek úgy beszélnek, mintha a Tescoban romlott árukat lehetne csak venni. Közben ugyanazt, mint az összes többiben és még olcsóbb is.
2012. nov. 4. 14:55
 16/17 anonim ***** válasza:
88%

"Ne haragudj, de a Fa tusfürdő, az a Tescoban is Fa tusfürdő marad..."

Nyilván nem az ilyen termékekre gondoltam, de általában a Sparban a szalámik, kolbászok, húsok frissebbek, mint a Tesco-ban. És nem mellesleg a pékárú messze jobb a Sparban. A Tesco-ban csak akkor vásárolok, ha valami tényleg akciós.

2012. nov. 4. 15:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem nagyon. A Tesco az egy nagy sz@r. "akció"... Nem szabadna hinni neki, hiszen az "akciós" ár sok esetben nem jelenti azt, hogy olcsóbb egy adott termék. Sok vásárló bedől mindennek, megvesznek mindenféle felesleges dolgot. Azt hiszik hű de olcsón hozzájutottak valamihez, aztán mégsem.. Ismerem a céget, sajnos, tudom hogyan mennek a dolgok ott...
2012. nov. 13. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!