Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Start kártya lekérés ideiglene...

Start kártya lekérés ideiglenes lakcímmel lehetséges más megyében úgy, hogy van mellette állandó lakcímem?

Figyelt kérdés
Pályázat alapján vesznek fel dolgozni borsod megyében, viszont én zala megyei vagyok. A pályázat feltétele meg az, hogy borsodi lakos legyen és rendelkezzen start kártyával. De ha bejelentkezek állandóra borsodba, nem csak ideiglenesre, akkor lehetetlen lesz lekérni a lakhatási támogatást. De ha le tudom kérni BORSODBA ideiglenessel lakcímmel a start kártyát, akkor itthon zalában meg lehetőségem van igényelni a lakhatási támogatást is mert jóval több mint 100 kilóméterre megyek dolgozni a lakhelyemtől.
2012. nov. 3. 17:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!