Az eladó vagy a vevő többletköltsége a csomagolóanyag költsége?
Hát szerintem úgy korrekt,ha azt is a vevő állja.Én babakocsikat vettem(meg általában nagyon sok minden mást is,ami kisebb; de ugye az is csomagolva volt),az is atombiztosan be volt csomagolva,de nem kért érte többletköltséget.
Az a legjobb,ha az eladási árba belekalkulálja az eladó ennek a költségét is.
A vevő állja?
Az eladó nem kért érte többletköltséget?
Az eladási ár nagyon kedvező.
Köszönöm, ha válaszolsz!!!
1. vagyok:
Én úgy gondolom,hogy igen,a vevő állja.De rá is kérdezhetsz ám az eladótól!Én is sokat adok el,pl. Vaterán, én mindig belekalkulálom az eladási árba; így külön nem kérek érte pénzt.
A súlyát nézik elsősorban a postán.De feladhatod futárral,az sok esetben olcsóbb,mint a posta.
Ezt nézd át,hátha segít:
Szerintem felveszik;bár sajnos tapasztalat hogy ez is posta/postás függő. :/
Körülbelül mérd le a méreteit,súlyát és hívd fel a postahivatalt,ahol fel akarod adni,és érdeklődd meg.
A futárban nem gondolkodol?Ők nem vacakolnak annyit.
Én magamra szoktam vállalni a boríték/csomagoló anyag költségét. Bár mondjuk én a munkahelyemről ingyen elhozom, így nekem effektív nem jelent semmilyen költséget.
Egyébként, ha valaki még azt is kiakarja fizettetni a vevővel, akkor kalkulálja bele a termék árába.
Én vaterázom,ott nem számolhat fel az eladó +csomagolási költséget.Belekalkulálhatja az árba maximum. Én az MPL vaterafutárral küldök mindent,zsákba is elviszik,csak ne legyen elszakadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!