Teszveszes mamik? Meddig illik várnom, hogy jelentkezzen az eladó ha már írtam neki?
Nincsen baj!!Csak arról érdeklődnék, hogy végül is meddig illik várni ilyenkor:Még csak tegnap nyertem, e-mailt már írtam, azt hiszem a telefonnal várnék 1 hetet.
Na mindegy..szóval mi az a normális tűrés határ ilyenkor?
Egyébként több aukciója is van az eladónak, ami a napokban jár le, így remélem, hogy aktív lesz. :)
Várnék 3 napot, utána hívnám. Ha ez sem jön be, akkor írnék még egy emailt. Ha letelik az egy hét, ismét próbálnám hívni, ha akkor sem elérhető, akkor negatívat adnék neki.
De velem még sosem fordult elő ilyesmi. :)
Van amikor nem is jelentkezik... nézd meg a teszvesz által küldött automatikus levél nem tartalmazza-e az eladó számlaszámát. Ha igen és tudod mennyi a postaköltség (a terméklapon megadta az eladó) akkor utalhatsz.
Legalábbis így csináltam legutóbb. Aztán küldtem egy emailt, hogy utaltam, mellékeltem az utalási értesítőt, megadtam a pontos címemet. ...és jött a csomag.
Valahogy mégis jobb, amikor visszajelez az eladó, hogy köszi vette az adást vagy valami...
Velem is volt olyan, mikor nem fértem net közelbe, annyi minden összejött (2 gyerek ebszoktatás, egyik bölcsi, másik ovi). Azt hiszem kb. 5- nap után hívott telefonon a vásárló, hogy szeretne fizetni :)
akkor persze leesett, hogy egy csomó aukcióm a napokban járt le és rá kell néznem a leveleimre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!