Egy lány tartozik nekem! Lehet belőle rendőrségi ügy? (infók lent! )
Szijasztok!
Elmondtam szüleimnek tegnap este,egyből beültünk kocsiba,elmentünk a lányhoz,vittem a beszélgetéseket,hogy a szülei lássák,hogy nem hazudok és a lányuk tényleg lehuzott,szülők totál kiakadva hivták fel a lányukat,hogy azonnal jöjjön haza...Hazajött,totál meglepődött,tagadott mindent,mutattuk neki a beszélgetéseket,akkor bevallotta...Szülei elvették a laptopját és eladják.Abból fizetik vissza a mai nap folyamán vagy holnap!!
Ez egy tökéletes megoldás volt :). Jól csináltad :). Remélem a barátnőd tanul belőle és akkor mindenkinek a hasznára volt ez a kis "incidens" :).
Ha megoldható a bíróságot ki kell hagyni úgy a legjobb mindenkinek. Ha nem hát akkor nincs mit tenni. Szerencsére a te esetedben ez megoldódott.
Köszi:):)
A bíróságot én se nagyon akartam,csak tudod már 5 hónapja igérgette,de menekült!És más megoldást nem nagyon láttam jobbnak,de sikeresen elkerültük a bíróságot és megoldottam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!