OLCSOPERCDIJAK. COM Kaptam egy emailt, hogy 4,75 Ft ért lehet telefonálni. Tud róla valaki valamit?
Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 18:39
1/5 anonim válasza:
Nem, de mekkora PARASZT egy cég ez már? Idézem:
"Ha sok a mondanivalód, válaszd a 9 999 Ft-os csomagunkat, amivel annyit beszélsz, amennyi a szádon kifér."
Mi az hogy amennyi a szádon kifér? Valami eldugott falusi tájparaszt a marketinges náluk?
2/5 anonim válasza:
Ja és SEHOL egy céginformáció, hogy mégis kik-mik állnak emögött. Ez is valami irgalmatlanul nagy átbaszósdi, a domain tualjdonsa is rejtett... Be ne dőlj...
3/5 anonim válasza:
Gondolom ez is valami voip szolgáltató.
4/5 Pionir válasza:
Most olvasom a AFSZ-t. de félbe hagyom, mert nekem eddig az jött le, hogy adatgyűjtésről, adat kereskedelemről szól az egész, Szóval csatlakozom az előttem szólóhoz, valószínűleg egy újabb trükk a luzerek begyűjtésere. Sima átverés.
5/5 Középút válasza:
Ezek az oldalak ugyanennek a csókának a lapjai:
akcioshitelek.com
olcsopercdijak.com
legjobbhitelek.net
olcsotelefonalas.info
szemelyikolcson.net
Bármit feltételezek róla, de tisztességes szándékot nem. Egy mobilflottával szemben az az elvárásom, hogy tudjam kivel állok szembe. A tisztességes szándék első jele, hogy felfedem kilétemet és csak érdeklődésre adok tájékoztatást, de személyes adatokat csak kimerítő tájékoztatást követően hozott döntés után kérek. Ahol én vagyok azok így dolgoznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!