Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen összegből éltek meg...

Milyen összegből éltek meg havonta? Mennyi az össz bevétel családonként?

Figyelt kérdés
Közvélemény kutatás céljából lenne szükség a válaszokra. Mennyi fizetést illetve juttatásokat (segélyeket esetleg) kap egy magyar család havonta?

2012. okt. 28. 07:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

100-112ezer összesen + 10ezer cafateria.

2-en vagyunk.

Párom munkanélküli,alkalmi munkából kevés van,az max 30 ezer/2 hónapra vetítve.

Én buszsofőr vagyok,havi 280 órát vagyok bent+ utazás,ebből a múlt hónapban "ledolgozott munkaidő" címén 197 volt kifizetve(többi osztott,illetve egyéb kötelező órába bele nem számító idő)

Napi 14 órát töltök a munkahelyemen heti 4-5 napon át.Szabadnapjaim:dolgozok 4-et 1 szabad,megint dolgozok 3-at,egy szabad...

Szóval jól hangzik a 100 ezer forinton felüli pénz.De nagyon sokat nem vagyok itthon.(reggel 5kor megyek,este 8-9re érek haza)

Ez nem panaszkodás,csak átlagban azt látom,hogy az emberek többsége rengeteget dolgozik és éppen megél.

Aki meg még rosszabbul keres,annak talán internetje sincs,így nem tudja leírni,hogy mennyit visz haza.

2012. nov. 4. 13:02
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Ketten a párommal havi 220.

Most még jó, de ha gyerek is lenne...

2012. nov. 4. 13:36
 23/23 anonim ***** válasza:

Két főre, éves szinten:

2 nettó fizetés összesen: 6,3 millió

Cafeteria 260e

Bónusz 400e

Lakáskiadás 1,2 millió (adók, amortizáció, egyéb kifizetések után)

2013. máj. 11. 07:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!