Ebből lehet bajom? Lehet apeh volt? és ha igen ebből lehet bajom?
Egyáltalán : milyen munka hirdetést tettél fel?
Mert ha "masszírozást vállalok" szövegűt, akkor ne csodálkozz, ha masszírozást kér a jelentkező.
vendéglátós munkát keresek.
akár még házhoz is jött volna ha más is van itthol. meg ott izélt ,hogy de kiegészítő munkának jó lenne,mondtam hogy hát igen.....de ha holnap mégis felhív tuti nem lesz rá a válaszom. már most is azt kellett volna mondanom,nem pedig azt mondani,hogy gondolkodok rajta,mert már akkor tudtam h nem lesz a válaszom,csak én ilyen vagyok. könnyebb lesz holnap megmondani h nem mint most.de ne kérdezzétek h miért,mert nem tudok válaszolni rá.
Ha vendéglátós munkát keresel, akkor tényleg nagyon furcsa, hogy rákérdez a masszázsra... 8-o
Szerintem koptasd le a pasit gyorsan és határozottan : szó sem lehet ilyesmiről, te vendéglátós munkát keresel! Ha abban tudna segíteni, azt megköszönnéd, másról nem lehet szó!
Nehogy megmond neki, hol laksz!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!