Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Arról szeretnék érdeklődni,...

Arról szeretnék érdeklődni, hogy én Avon Tanácsadónő vagyok. Nem vállakozóként csak mellékállásban. A karácsony közeledtével szeretnék a saját kapubejárómban vásárt tartani Avon illatszerekből mondjuk december 1-től Karácsonyig?

Figyelt kérdés
Megtehetem-e vagy engedélyt kell kérnem önkormányzattól?

2012. okt. 25. 10:05
 1/3 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem a lakásszövetkezettől kell engedélyt kérned, egyszeri díj fejében várhatóan megadják, ha más akadálya nincs és számlaképesnek is kell lenned hozzá természetesen.
2012. okt. 26. 12:22
 2/3 anonim válasza:
54%
Szerintem adj katalógusokat az ismerőseidnek és akkor ha kell nekik valami megrendeled és odaadod nekik. Jobb mint megvenni egy csomó cuccot aztán ha nem veszik meg rádmarad. De szerintem nem fontos engedélyt kérni mert végülis ez is olyan hogy eladod nekik katalógus áron és akkor olyan mintha megrendelték volna tőled. :)
2012. okt. 27. 19:33
 3/3 anonim válasza:
Légyszives segitsetek sürgős lenne!!!Hogyan tudom megváltoztatni az Avon oldalra a belépési jelszómat???
2012. nov. 1. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!