Vélemények a www.jofogas.hu-ról és a www.aprod.hu-ról?
Figyelt kérdés
Egy házat akarunk meghirdetni. Ezek az oldalak megbízhatóak? Tényleg ingyenesek?2012. okt. 24. 19:08
1/12 anonim válasza:
én az apród-ot javasolnám,mert azt sokkal többen nézik,jóval forgalmasabb,mint az expressz vagy jófogás!én is ott hírdetek és igen,ingyenes valamint 1-2 hét után mindig újra tudod hírdetni a termékedet ingyen,ha még nem kelt el és a rendszer is jelez ez ügyben neked!
2/12 anonim válasza:
Igen, megbízhatóak.
Mivel mindkettő ingyenes, semmit nem veszítesz, ha mindkettőre felteszed..sőt.
3/12 anonim válasza:
Soha ne válaszolj az angol nyelvű vagy hibás magyar nyelvezettel (láthatóan fordítóprogrammal) megírt üzenetekre! Ha ilyen üzenetet kapsz, jelezd nekünk a "Szabálytalanság jelzése" linkre kattintva!
Soha ne utalj előre pénzt! Az apród.hu-n nincs erre lehetőség!
A partnerrel személyesen találkozz, a terméket, a pénz átadását személyesen intézzétek!
4/12 anonim válasza:
Ezt írja az aprod.. tehát ők nem igazán írják a segítőkészségüket.
Viszont szerintem azért általában a hirdetők normálisak, persze vannak kivételek, amit írt az egyik válaszoló is. De szerintem az ritkább!
5/12 anonim válasza:
hát szerintem az nem az apród hibája,hogy te akkor pl olyan eladót vagy éppen vevőt fogtál ki!!ha garanciát akarsz arra,hogy ne verjenek át,akkor arra ott a vatera!ott van lehetőséget negatív értékelést is adni és ott van úgymond "vaterarendőrség" is!szerintem egyik hírdetési oldal sem fog neked teljes mértékben garanciát vállalni arra,hogy nem vernek át vagy hasonló!ez csak a te döntésed,hogy mersz-e onnan vásárolni vagy hírdetni!amúgy meg kérhetsz utánvételes postázást is és akkor nem kell előre utalnod!én mindig ezt kérem!
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Volna még egy kérdésem. Ha ezek az oldalak tényleg ingyenesek, akkor miből reklámozzák magukat?
2012. okt. 26. 15:07
7/12 A kérdező kommentje:
Azaz honnan szerzik a hasznot?
2012. okt. 26. 15:08
8/12 anonim válasza:
szerintem "nézettség" alapján!valahogy úgy,mint a tv adók!
9/12 anonim válasza:
off: 6. válaszoló nem tudom min kapod úgy fel a vizet :D azt mondtam hogy leszarják az ügyfeleiket nem azon verem a nyálam hogy átvertek vagy sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!