Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyit lehet keresni On-Line...

G.Peter86 kérdése:

Mennyit lehet keresni On-Line Pókerrel? (A kérdésem olyanoknak szól elsősorban, akik nem pusztán szerencsejátéknak tekintik és van saját vagy hallott tapasztalatuk. )

Figyelt kérdés

Jelenleg egyetemre járok és egy kis mellékkeresetre gondoltam, amiből a bulikat tudnám finanszírozni vagy ilyesmi.

Neten hallani pro és kontra egyaránt, ezért szeretnék olyanoktól véleményt, akik maguk is érintettek az ügyben.

A neten fellelhető vélemények mind pozitívak, szinte csak a havonta megkereshető összegben vannak eltérések. Kinek mik a tapasztalatai?

A kérdéseim tehát, hogy:

1.) Mekkora pénz az a legkisebb összeg, amit fel kell tölteni egy számlára, hogy érdemben lehessen vele pókerezni.

2.) Mekkora az a reális összeg amivel havi szinten, átlagosan számolva (nyilván vannak jobb és rosszabb napok is) meg lehet keresni ezzel?

2012. okt. 23. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:
az mennyit keresel attól is függ hogy mekkora téteken játszol ... szerintem ha kezdő vagy mindig egy keveset tölts fel mivel eleinte többet fogsz bukni mint nyerni .. :) sok szerencsét :)
2012. okt. 23. 18:54
 2/4 anonim válasza:

Szia Péter!

2 éve pókerezek főállásban, és nagyon kényelmesen meg tudok élni belőle (közgáz diplomám van, de nem éri meg munkát keresnem).

"1.) Mekkora pénz az a legkisebb összeg, amit fel kell tölteni egy számlára, hogy érdemben lehessen vele pókerezni?"

Pénzt csak akkor kereshetsz vele rendszeresen, ha valamennyi időt a póker tanulására is szánsz. A játékpénzes asztaloknál a játékosok teljesen más játékot játszanak, mint a valódi pénzesek, ezért érdemes utóbbin játszani.

A befizetendő összeg optimális mértéke 50$ (kb. 11.000 Ft), és játszani a legkisebb limiten érdemes (a kezdőtőkédet nem muszáj befizetni).

"2.) Mekkora az a reális összeg amivel havi szinten, átlagosan számolva (nyilván vannak jobb és rosszabb napok is) meg lehet keresni ezzel?"

Ez az összeg nagyban függ a tanulásba fektetett energiától. Ha komolyan veszed, akkor az első 1-2 hónapban, még egy minimális tapasztalatot szerzel, maximum 5.000-10.000 Ft az az összeg, amivel maximálisan számolhatsz. Ezt követően simán lehet 30.000-40.000 Ft-ot is megkeresni vele kb. napi 2 óra játékkal (ha nem félvállról veszed), utána ez az összeg a tudásod határáig folyamatosan növekszik.

Írtam, hogy a kezdőtőkét nem muszáj befizetned.

Van egy honlap, ahol nagyon könnyen elsajátíthatod az alapokat, és kezdőtőkét igényelhetsz, ami 10$, és ehhez még 40$ bónusz jár, amit játékkal tudsz kijátszani:

pokerstrategy.com .

Ide regisztrálj. "Ő hívott meg" rublikába a felhasználónevemet írd be: sapsy0007. Kövesd a lépéseket, és kezdheted a játékot.

Ha segítségre van szükséged, akkor keress nyugodtan a honlapon, szívesen segítek, ha elakadsz, és abban is, hogy még milyen lehetőségeket tudsz kihasználni.

2012. okt. 23. 19:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Semennyivel. Nézd meg hogy strategy forumjában mennyien írnak naplót, és azt is nézd meg hogy ezek közül mennyi az aki nyer! Max a játékosok 10%a az aki nullszaldós, abból kb 1% aki nagyon nyer. A maradék 90% meg bukik.
2012. okt. 24. 15:21
 4/4 anonim válasza:

hát ha mindenki nyerne, akkor nem is lenne online póker :P

az lehet igaz, hogy 90% bukik, de szerintem aki komolyan veszi az csak nyerhet vele.

Én minden nap munka után játszok egy órát kb egy éve, esetleg péntek vagy szombat este egy verseny, és havonta átlagosan 25000ft-tal ki tudom egészíteni a minimálbéremet. Szerintem sokan ott rontják el, hogy bele szaladnak egy bad beat-be és utána elidegeskedik a pénzüket.

Teljes munkaidőbe azért durva lenne játszani, azért a normál munka a biztos :P

A pokerstrategy-t megnéztem, nagyon nagy, elég hasznos dolgokat leírnak ott, szóval ajánlom én is mindenkinek :D

2012. nov. 16. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!