Nagycsaládosoknak járó autóvásárlási támogatásról hallottatok valamit?
Ilyen tényleg van?
Nem hülyeség, végre csend lesz a tömegközlekedési eszközökön :D
A cigányoknak úgyse lesz rá pénzük, legalább is a lecsúszott fajtáknak, de egyébként tartós munkahelyhez kéne kötni és megoldódna a probléma :D
Ezzel inkább a tisztességes családok gyermekvállalását ösztönöznék, bár én nem hallottam, hogy van/lesz ilyen.
Beleástam magam a témába:
Tavasszal cikkeztek róla, hogy esetleg lesz, aztán semmi. Egy szeptemberi cikket találtam, hogy esetleg jövőre. De csak újságcikkek, semmi hivatali portál vagy ilyesmi. Az elképzelés az volt, hogy adott egy mondjuk 4 millás autó (ha már nagy családról van szó, akkor ugye 7 szemályes). Ebből 1 milla önrész, 1 milla állami támogatás, 2 milla hitel, ami kb 5 év alatt 40ezer/hó lenne. Ennél bőven olcsóbb autó is van, de mondom, semmi hivatali írás nincs róla, leírás se, csak ez az egy példa. Aztán lehet, hogy már rég a süllyesztőben van az ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!