Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tudok paypal nélkül vásárolni...

Tudok paypal nélkül vásárolni e-bayen vagy más webshop oldalon? Mekkor a kockázat ilyen esetben?

Figyelt kérdés
A probléma az,hogy jelenleg ahol élek nincs a paypal listáján ezért nem tudok regisztrálni,viszont szinte mindenhol azt olvastam,hogy ez nélkül nem igazán mélatatnak még kommunikációra sem nem,hogy esetleg vásároljak is valamit.valakinek valami ötlet vagy infó ez ügyben? előre is köszi a válaszokat!!

2012. okt. 22. 06:36
 1/7 anonim válasza:
nem nagyon értem hogy mi nincs a paypal listáján, de én sok webshopban másféle rendszerrel szoktam fizetni, vannak oldalalak akiknek van sajátjuk.
2012. okt. 22. 06:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Szabad kérdeznem, melyik országban laksz?
2012. okt. 22. 09:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben kérdés, hogy melyik országban vezeted a számládat, ahonnan a fizetést bonyolítani szeretnéd?

E-bay-n elég sok eladó csak paypal fizetést fogad el. Más weboldalakon lehet másként is fizetni. Internetes kártyát használok ilyen helyeken. Egy külön kártyaszámla kapcsolódik hozzá, ahova mindig csak annyi pénzt rakok át, amennyiért vásárolni szeretnék. A webáruházas fizetéskor ennek az internetes kártyának a számát adom meg, aztán hipp-hopp jön az sms a terhelésről. Ezután már nincs pénz a kártyaszámlán, gyakorlatilag a lenyúlás esélye nulla, nagyon biztonságos. Sok banknak van hasonló, internetes váráslásra szolgáló kártyája. (Én a CIB-nél vagyok, nyugodtan merem ajánlani.)

2012. okt. 22. 10:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Szerbiában élek és regizni szerettem volna,mint kiderült ez az ország nem szerepel a választhatók országok listáján,így nem tudtam regizni mivel ugye hamis adatot nem adhatok meg.Már azt is tudom,hogy hiába nyitnék pl. Mo-n számlát akkor sem lehetne mivel a lakcímmel nem egyezne meg és ugye a paypal mindenre elég jól ügyel,ahogy elnézem,így volt aki próbálkozott vele.miután megtörtént volna az utálás még a számláját is zároltak és ugye mondanom sem kell,hogy tiltólistára került.
2012. okt. 22. 18:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Az OTP-nél vagyok,megérdeklődön az internetes kártyát,mindenképp!:) szerintem lehet náluk is igényleni(remélem).és ahol az igény,hogy a fizetés paypalal történjen ott is tudom esetleg használni az internetes kártyát,meglehet velük beszélni?
2012. okt. 22. 18:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Úgy tudom az OTP-nek is van ilyen internetes kártyája ami direkt csak netes vásárlásra szolgál. Ahol paypalt kérnek kizárólag, ott nem lesz jó a netes kártya, de bárhol máshol igen, ahol bankkártyás fizetést elfogadnak. Sok sikert!
2012. okt. 23. 09:41
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat és a segítséget!:)
2012. okt. 24. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!