Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valahol meg lehet tanulni...

Valahol meg lehet tanulni tőzsdézni?

Figyelt kérdés
Van olyan ember aki betud vezetni a tőzsde világába, hogy mit, hogy ,mikor, hol? Fiatal vagyok még, de úgy halottam, hogy ha van egy kis pénzem, hajlandó vagyok kockáztatni, és jó üzleti érzékem van akkor érdemes lenne vele foglalkoznom. Van olyan személy aki tud nekem ebbe segíteni, hogy mindent elmagyaráz és segít megtenni az első lépéseket, vagy könyv amely utasításokat ad? Köszönöm segítségeteket!

2012. okt. 17. 13:24
 1/2 anonim ***** válasza:
tölts le egy demo prgogramot és azon gyakorolj nem élesben. 1 év után kezd el annyival amit nem sajnálsz ha elbukod.
2012. okt. 17. 13:26
 2/2 anonim ***** válasza:
matematikát tanulj, ma már a kereskedés 90%-át számítógépek végzik, nem ember által beadott megbízások
2012. okt. 17. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!