Ingyenesen meg lehet tanulni tőzsdézni?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék túl sok pénzt költeni rá ha nem muszáj. Csak így nem értem, és nem is találok a neten érthető magyarázatot. Például a grafikon elemzésre. Ha valaki ért hozzá, nem lenne hátrány ha elmagyarázna nekem pár dolgot :D2012. szept. 20. 17:29
1/8 anonim válasza:
www.plus500.hu gyakorolhatsz is.
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
A plus500-on meg tényleg gyakorolhatsz, de csak és kizárólag arra használd, amúgy nem fizetnek ki rendesen, meg lehúznak, szóval átverés, de egy demószámla vagy az a $25 vagy mekkora bónusz egyenleg nem kerül semmibe.
4/8 A kérdező kommentje:
a Plus500-al nem megyek semmire, mert ahogy mondjátok, átbaszás, illetve hiába gyakorlok azon ha nem tudom elemezni a grafikonokat, azúgy nekem csak szerencsejáték. :D Viszont ezek az oldalak nagyon hasznosak, köszönöm! :)
2012. szept. 20. 18:44
5/8 anonim válasza:
Nem ismerem a plus500-at amúgy, de ott is vannak grafikonok biztosan, tehát miért ne tudnád elemezni őket?
Amúgy meg ha tudsz angolul,
ez az egyik legkomplettebb, legrészletesebb és legolvasmányosabb leírás. Ha ezt végigolvasod (és meg is érted), akkor az alapok már meglesznek tutira.
6/8 anonim válasza:
(konkrétan ha az egészed bevágod, akkor elméletben már szinte mindent tudni fogsz, persze gyakorlat nélkül mit sem ér, de attól még fontos)
7/8 anonim válasza:
Gyakorló programnak a MetaTrader4-et ajánlom.Sok megbízható brókerháznál evvel a programmal reklámozzák magukat.
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!