Mennyi szerintetek a reális piaci értéke ennek a masszázsfotelnak?
Nagypapám volt egy bemutatón, ahol gusztustalan módon rásózták ezt. A bemutatón 850.000 volt az ára, de a végén kihúztak pár embert, aki "nyert", és 250.000-ért hozzájuthatott.
Ja, a piaci értéke kb. 20000ft lehet, de talán sokat mondtam.
Nagyon irreális az ára.
20e-ért jöhet nekem bármennyi...
Ne legyünk azért ennyire negatívak. 200e körül már ki lehet fogni ilyen fotelekből közepes minőségűt. Ha ez legalább egy közepes minőségű fotel (ez ugye a linkből nem derül ki) akkor ha nem is best buy, de elfogadható vétel volt 250,000-ért.
Persze ha valami nagyon gagyi kivitel akkor 2 fillért nem ér.
Az 1M az egy vicc persze, azért nagyon komoly fotelt lehet kapni.
Ez egy nagyon gagyi cucc volt, csak rezgett kulonbozo fokozatokban, nem voltak benne masszirozo "karok". Meg 20 ezret sem ert. Vegul viszont mi visszavittuk a 14 napos elallasi joggal (mar akkor is volt a nem boltban vasarolt termekekre), es a penz jo reszet visszakaptuk. Nagyjabol olyan 50 ezer bukta volt rajta, ami az ugyvedi konzultaciot, a szallitasi koltseget es a 10 ezer levonast foglalta magaba. Mert ezek az aljas gorenyek meg egy ajandek zoldsegszeletelot is rairtak az atveteli papirra, amit "elfelejtettek" odaadni, de ugyanakkor a visszavitelnel meg kertek, es levontak az arat. De legalabb igy nem 250 ezret, csak 50 ezret buktunk rajta.
A ceg telephelyen amugy gusztustalan volt latni, hogy diakmunkasok ulnek egymastol egy meterre iskola padokban, elottuk egy kinyomtatott lista, meg egy vezetekes telefon, es hivogatjak a nyugdijasokat ezekre a "csodalatos" termekbemutatokra. Minket ez a tortenet nagyon felbosszantott, akiket csak lehetett felkerestunk ennek kapcsan. 1 evvel kesobb felhivtak a a TV2 Naplo musoratol, hogy adjak interjut, amit el is vallaltam. Azota mar reg betiltottak szerencsere ezt a fajta arusitast, amiben sajnos rengeteg nyugdijast le tudtak huzni, es tobbseguket nem "csak" 50 ezerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!