Jó minőségű,250*300-as szőnyegért mi a reális ár? Azért vagyonokat nem tudunk rá költeni.
Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 11:47
1/4 anonim válasza:
Sajnos nem tudom, de azt ajánlom hogy nézzetek ela Diegoba (minél nagyobb - nem csak valami kicsi franchise -annál jobb), szinte biztosan találtok az igényeiteknek megfelelő szőnyeget elérhető áron.
2/4 anonim válasza:
Én mostanában nézegettem a Kikában szőnyegeket. Nekem is kb ekkora kellene, de ott ami tetszett csak jóval kisebb, fele ekkora méretben volt. Az olyan 25e környékén volt. Egyébként ilyen modern mintás, élénk színű, vastag, puha szőnyegeket keresek.
Szóval egy ekkora szebb darabért szerintem 40-50-et is elkérhetnek.
3/4 anonim válasza:
Szerintem is Diego, 15-20-ért is..
4/4 anonim válasza:
16:23 vagyok. Régebben, kb 2 hónapja voltam a Diegoban is. Az árakra már annyira nem emlékszem. De az biztos, hogy ha 15e-ért kaptam volna ilyen méretű szőnyeget, mint ahogy az előző írta, rögtön megvettem volna. De ennyiért nem volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!