Lehetséges hogy a T mobile túlszámláz véletelenül vagy akár direkt?
Figyelt kérdés
iphone 5 öt vásásroltam 30.000 ft elöleget kellett befizetnem. mire ma kikapcsoltáka telefonom hogy le is ebszéltema 30 ezer fotintnyi elölegemet. aztán visszakapcsolták.. lekértem sms ben miböl menynit használtam és böven nem léptem tul a csomagom határait de ugyanigy az sms es lekérdszésnél az egyenlegem szintén magas. mit hzasnálhattam el ha nem léptem tul se beszélgetést se smst se adatforgalmat?2012. okt. 19. 00:13
1/3 anonim válasza:
Mindig szemétkednek! Menj be és reklamálj! Nekem is volt ilyen! ha befizetsz valamit mindig többet akarnak húzni! nekem is volt olyan,hogy "ingyen" hívhatom ezt meg ezt aztán persze kiszámlázták! Bementem! Reklamáltam és érdekes módon kaptam egy újabb csekket,amin fele annyi volt a számla!Szóval szerintem menj be!:)
2/3 anonim válasza:
A rózsaszínek mindig próbálkoznak. :-)
Volt, hogy kétszer küldték ki ugyanazt a csekket...
3/3 anonim válasza:
Nekem egyszer jött egy sms hogy 8000 Ft tartozásom van, egy hónap múlva kikapcsolják a számom. Én tudtam hogy nem lehet tartozásom, ezért nem is fizettem be. Azóta se kapcsolták ki ... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!