Érdemes most dollárt venni?
Figyelt kérdés
Várható szerintetek, hogy ennél még lejjebb csökken? Én szerintem 200 alá nem nagyon fog menni...2012. okt. 18. 20:08
1/3 anonim válasza:
Érdemes, ha kimész Amerikába. Amúgy meg nem, mert:
1. kis pénzzel játszol, azaz max pár száz forintot nyersz rajta, azért meg nem éri meg. Ráadásul a dollár kamatozása nem olyan jó, mint a forint.
2. Nagy pénzben játszol, akkor meg nem értesz hozzá (különben miért itt kérdeznéd), és hamar elveszíted a pénzedet.
2/3 anonim válasza:
Hozzá nem értőként akarsz spekulálni = bukás.
De elárulom neked, nincs az a tapasztalt befektető, aki meg tudná mondani, meddig esik az usdhuf, és utána meddig emelkedik. Valószínűsíteni lehet, de abból te nem fogsz pénzt keresni, mert nem tudod, hogyan nyiss ennek megfelelő pozíciót.
Ha meg valakitől tuti tippet kaptál, az megintcsak tuti bukta. :)
3/3 A kérdező kommentje:
jó nyilván gondoltam, hogy nem lehet 100% pontossággal előrejelezni,de azért aki ért hozzá kicsit csak be tudja lőni nagyjából nem?
2012. okt. 19. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!