Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek megéri elmenni...

Szerintetek megéri elmenni külföldre?

Figyelt kérdés

Eladjuk a házat(muszáj a hitel miatt) és a megtakarított pénzt egybevéve lesz kb.17 milliónk. 2 20éves emberről van szó, közép angollal, egyiknek már üti a felsőszintet a tudása. A lánynak érettségi+ adminisztratív jellegű OKJ papírja van, ez belefoglalja a banki dolgokat, iktatás, jog stb. A fiúnak csak érettségi. Beérnénk elsőnek a rosszabb munkákkal is, majd 2-3év múlva jelentkeznénk ott egyetemre.

Nem tudom mit lehetne külföldön csinálni ennyi pénzzel, befektetni? Nem értek annyira a külföldi dolgokhoz és még az angol tudásunk sem annyira gyakorlott,hogy belemerjünk vágni valamilyen üzletbe, kellene egy kis idő mg belerázódunk teljesen az ottani életbe. Elég lenne elsőre, ha ki tudnánk fizetni az albit és a kaját+kis szórakozás(albérlet lehet,hogy lesz olcsón, ismerős által)

Valakinek van valami ötlete? köszönöm

2012. okt. 15. 19:24
 1/2 A kérdező kommentje:
ja a fiúnak már lassan 3. éve van jogsija.
2012. okt. 15. 19:29
 2/2 anonim válasza:

Mindenképpen sokkal jobb jövőt találnátok kint. Én Németo.-ban vagyok és sokkal könnyebb megélni és félretenni. Persze ésszel kell gazdálkodni és nem minden tetsző holmit megvásárolni. Szerintem ennyi pénzzel nem lenne gondotok az elején sem. Keressetek vagy nézelődjetek külföldön élő magyarokat, portálokon, faceb.-on, vagy esetleg munkaközvetítő irodát, akik segítenek az elindulásban.

Sok sikert!

Adri, Kostanzból.

2012. okt. 16. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!