Segitenétek? Többi lent
Figyelt kérdés
én kinéztem magamnak egy 90000 ft-os notebookot. a családom nincs olyan helyzetben, hogy ezt ki tudja fizetni. mondanátok páq pénz szerzési módot ami normális... és nem olyan h lopjak mert az tabu! olyanokra gondolok mint pl. kutyasétáltatás.2012. okt. 14. 07:48
1/7 anonim válasza:
Persze: kutyasétáltatás, gyermek-felügyelet, szórólap kihordás, pizza kihordás, áruházi polcok rakodása stb.
Kérdés: 1. találsz-e most valahol ilyen munkalehetőséget
2. ezekből mikorra tudod összerakni a szükséges összeget
2/7 A kérdező kommentje:
hát itt nem igazán lehet megoldani a szórólapozást... egyszer próbáltuk barátnőmmel.. éshát nem jött össze...
2012. okt. 14. 07:57
4/7 A kérdező kommentje:
13.
2012. okt. 14. 13:23
5/7 anonim válasza:
akkor legálisan semmit nem dolgozhatsz...és senki nem is fogja kockáztatni, hogy bármire alkalmazzon
6/7 anonim válasza:
Nem kell új nagyteljesítményű gép elsőre. Vegyél egy megkímélt használtat. Az olcsóbb és hamarabb meglehet az ára. Igaz te csak családon belül tudod összeszedni. Nézd meg a számítógépeket a ( www.expressz.hu/szamitastechnika/notebook_laptop/ ) oldalon.
7/7 Ian Catman válasza:
...Én kinéztem magamnak egy nyolcvanötmilliós Aston Martint. Tudnátok olyan kutyasétáltatási vagy ujságkihordási munkát amivel össze tudnám rakni a pénzt?.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!